[GOLF MK3] GTi Special by dejman Sezon 2012 str 105 :)
Moderator: G0 Karcio
to mnie nastraszyłes sworznie tez kupiłem mechanik narazie nie dzwoni wiec ogarnia temat, pewnie nieco sie przesunie mowił ze na dzis go skonczy bo w sobote niepracuje a w poniedzialek musi miec wolny podnosnik ok lece na załozenie opon na audi najwyzej koła zamontuje na parkingusekator87 pisze:a przeguby zewnętrzne też patrzyłeś, czy pasują ?? bo ja dziś jak przekładałem to miałem nie mała niespodzianke bo przy 4 śrubach idzie inny wieloklin niż przy 5, przy pięciu jest większa średnica i więcej zębów, a wahacze kompletne ze sworzniami zamówiłeś, bo sworzeń też jest inny, i jak masz zamiar montować stabilizator od gti to też jest inny niż przy 1,8 bo są inne mocowania. Także ogarnij jeszcze ten tema
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
I jak przeguby zewnetrzne spasowaly?
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Dzis mialem okazje zobaczyc auto na nowych kolach, moim zdaniem jest Mega teraz tylko czekac na pakiet US
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzisiaj widzialem, wyglada mega dpbrze na tym kole, jeszcze jak bedzie gleba to wogole bedzie masakra bo tego troche brakuje
Ostatnio zmieniony sob kwie 10, 2010 17:31 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt: