I co cało zimę w garażu będzie stał ?POOREK pisze:no i najwyższy czas... oficjalny koniec sezonu z mojej strony i tak bardzo późnawo...
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
no wlasnie?
Aras Jest Polo 6n http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=493351" onclick="window.open(this.href);return false;
Byly golf 3 tdi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=482219" onclick="window.open(this.href);return false;
Były golf 3 1.4
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... hilit=aras" onclick="window.open(this.href);return false;
Byly golf 3 tdi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=482219" onclick="window.open(this.href);return false;
Były golf 3 1.4
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... hilit=aras" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
a jak z deską w zimę?kojot 49 pisze:I co cało zimę w garażu będzie stał ?POOREK pisze:no i najwyższy czas... oficjalny koniec sezonu z mojej strony i tak bardzo późnawo...
a tak poważnie... to raczej w zimę ciepły garaż poprzednią zimę pomykałem nim na co dzień, było max use ale po tym jak po zimie wyszło kilka bubelków z którymi musiałem powalczyć, zwłaszcza w nadkolach gdzie są poklepane ranty, oraz że lakier wymagał 2 konkretnych ręcznych polerek żeby wydobyła się z niego czerń... to wszystko ok w połowie sezonu, udało się okazyjnie nabyć dupowóz który sprawdzi się mam nadzieję przez zimę idealnie, czyli tak samo jak sprawdza się na dojazdy do pracy oraz na wyjazdy na które szkoda mi tłuc golfa obecnie nalatane 6k przeze mnie i oby tak dalej... golf idzie na zimę w odstawkę, nie ma żadnego 4x4 żeby czerpać z niego przyjemność jazdy zimą, wiec spokojna moja rozczochrana podobno zima to dobry czas na mody, będzie ku temu okazja jak golf będzie unieruchomiony ale to tylko okazja... jak z modami wyjdzie, zobaczymy podczas zimy, bo narazie to jeden wielki znak zapytania jeśli chodzi o doprowadzenie do celu niektórych działań..
pozdrawiam
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
POOREK, jesem tego samego zdania, jak już się pompuje konkretną kase w auto to lepiej poswiecić troche kasy i zakupić sobie dupowuz na codzień. Bo szkoda auta tłuc w zime, nie wspominając już o wiosennych naprawach drogowców po których auto jest całe w odpryskach po kamyszkach
to mam rozumieć, że przez zimę wskoczy coś ciekawego pod maskę ??
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
był taki plan, nawet już z rok temu o tym pisałem żeby tej zimy coś wrzucić, ale niestety, nie jest mi to pisane było szukanko zdrowego abf-a w kole maja/czerwca, a jakiś czas temu chodził mi bardzo poważnie po głowie komplet od sonic_bartek ten co był na vwzone, 2.8 z mk4 kalkulacja monety, no i wszystko stanęło w miejscu... więc silnik znowu odpuszczamy...Wojtek pisze:to mam rozumieć, że przez zimę wskoczy coś ciekawego pod maskę ??
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
To kiedy pożegnanie robimy ?
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gratuluje auta, temat śledzony od dawna i wszystkie zmiany jak dla mnie na duży +
POOREK, masz swój styl i jesteś mistrzem w jego realizacji
Auto niepowtarzalne
Pozdrawiam
Auto niepowtarzalne
Pozdrawiam
Dużo było roboty z wpasowaniem foteli i kanapy od mk4? Mogłbyś opisac co trzeba zrobic?
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dziękiWesley pisze:Gratuluje auta, temat śledzony od dawna i wszystkie zmiany jak dla mnie na duży +
Auto niepowtarzalne
Pozdrawiam
pisałem kiedyś zaraz po montażu, z resztą poszło do Ciebie PW jeszcze tego samego dnia w tej sprawiefryteks pisze:Dużo było roboty z wpasowaniem foteli i kanapy od mk4? Mogłbyś opisac co trzeba zrobic?
długo ostatnio nie pisałem, bo nie ma zbytnio co, golf zimuje... nie ma z czego robić obszernej fotorelacji więc temat zamilkł, co z jednej strony mi odpowiada, bo ileż można pisać
dla odświeżenia tematu...
życzę wszystkim pogodnych, rodzinnych oraz pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia! Sterty prezentów pod pachnącą choinką i trochę wina na wigilijnym stole
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
nie, to akurat było 2-3 dni temu spadł wieczorem, mróz był.. widziałem prognozy i wiedziałem że takiej okazji na zdjęcie do świat już nie będzie.. więc po choinkę i na zdjęcie teraz tyle śniegu już nie ma, tylko tyle co z 0,5cm takiego nieschodzonego na trawnikach... ale zapewne jutro stopnieje, albo deszcz go przegoni
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK,
Gwintem na zimę nie zamierzasz kręcić ? nisko trochę
Gwintem na zimę nie zamierzasz kręcić ? nisko trochę
Poorek Ty czubku.... jak nie deska, to choinka- ja za Tobą już nie nadążam....
Wesołych i Wszystkiego Naj w 2012...
Do zobaczyska wkrótce!
Wesołych i Wszystkiego Naj w 2012...
Do zobaczyska wkrótce!
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)