Moderator: G0 Karcio
na razie przejechałem 300km i jeszcze nie katowałem ich, czekam az sie ładnie ułożąHeble robią wrazenie, jak sie spisuja w realu?
springi H&R 40/40 - szukałem ich chyba z rok (a teraz są nówexy w dziale sprzedam) i mają fajną progresywną ch-tykęThomasGTI16V pisze:pytanie co to masz za zawieche
moze w nowym aucie, bo w tym juz zakończyłem mody, autko jeździ szybko, bezawaryjnie i oszczednie..ThomasGTI16V pisze:by pękło 2xx
racja, jak odpowietrzałem i przelewałem układ to widać jak pracują oryginalne...olozwirski pisze:Jeszcze wezyki w oplocie stalowym by sie do tego przydaly...
47 PLN za komplet łożysk SKF na jedno koło - z IC po zniżkachdjtom pisze:Cytat:
na tył poszły oczywiście nowe łożyska SKF
wie viel?
wzorowałem się na Twoich - najlepszy sposób na te felgi !!Damilo pisze:felunie pieknenormalnie jak u mnie
![]()
wczoraj wieczorem musiałem dość mocno awaryjnie zahamować ... i jest OKRapix pisze:cowboy myśle że z tych hamulców bedziesz bardzo zadowolony tylko musza sie dobrze ułozyć
podobno rarytas bo tył z zagłówkamiDamilo pisze:hehe gratki siedzonek
najtrudniej odkręca się śruby mocujące jarzma - są z dość miękkiego materiału i trzeba mieć ciasny mocny kluczMatijas pisze:Jakiś problemów się moge spodziewać przy wymianie hamulców żeby się wcześniej naszykować??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości