Moderator: G0 Karcio
Teoretycznie wszystko jest zajefajnie tylko że przód siedzi na odbojach. Dzisiaj je obciełem, ale jeszcze dalej na nich siedzi i jest trochę sztywno. Zastanawiam się nad skróconymi amorami na przód. Ale tak pozatym to jest zajefajnie.thomas24 pisze:-40/-40 ale tak jak i ty chce zostawić standartowe amorki
Dokładnie dobrze pamiętasz. chciałem sprzedawać, bo mnie silnik denerwował. Za mały był. Ale już się przyzwyczaiłem i jest ok. teraz mnie wkurza jego awaryjnośc. Wycieki stukania i pukania. Ale jak to się mówi lache na to połozyłem i jeżdżę póki cos nie siądzie. A narazie bawię się wizualemKiler pisze:Bardzo ładne autko. Pamiętam, że myślałeś kiedyś nad sprzedażą Shame on you ... Szkoda by go było pub .
Niestety mój to LN5V. Twój jest troszkę ciemniejszy.jusci pisze:TAUKA a kolor twojej fury to może LP5V?
Jak się człowiek do niego przyzwyczai to jest ok. Jak wszystkim pisze do jeżdżenia po miescie jest ok. A na trasie predkosc maksymalna ok160 nie kusi do ścigania się z innymiFosGate pisze:niema to jak kochane NZ
Mały - mniej pali... a pewny jest i wiesz co masz. Ładna edycja, pikny kolor - powodzenia w zabawie wizualemtauka pisze:Dokładnie dobrze pamiętasz. chciałem sprzedawać, bo mnie silnik denerwował. Za mały był. Ale już się przyzwyczaiłem i jest ok. teraz mnie wkurza jego awaryjnośc. Wycieki stukania i pukania. Ale jak to się mówi lache na to połozyłem i jeżdżę póki cos nie siądzie. A narazie bawię się wizualem
A dzieki dzieki.Kiler pisze:powodzenia w zabawie wizualem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości