Ale po co ?pavo71 pisze:A moze tak 19 cali ? albo chociaż inna felga
[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
Jakbym miał do tego tak podchodzić to nic by z tego nie wyszło WJB, liczy się głównie moja własna satysfakcjapavo71 pisze: konkretne 19 i wszystkim kopara opadnie
Przecież są dwie opcje, albo z felgą z Mercedesa albo z Audi, coś słabo czytaszpavo71 pisze: albo chociaż inna felga
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
To zablokuj komentowanie swojego auta skoro opinia innych ludzi Cie nie obchodzi. A chodziło mi o ogólne WOW na ulicy. A ja lubie gdy jest satysfakcja z projektu nie tylko z mojej strony ale też innych osób..pelton pisze:Jakbym miał do tego tak podchodzić to nic by z tego nie wyszło WJB, liczy się głównie moja własna satysfakcjapavo71 pisze: konkretne 19 i wszystkim kopara opadnie
Nie rozumiesz, komentowanie tego tematu a własna satysfakcja to dwie różne sprawy. Jeden może się zachwycać, jeden może mówić, że słabo i ok, luz, opinia i gust sprawa względna, szanuję ją. Oczywiście są jakieś ramy dobrego smaku które temu wszystkiemu towarzyszą - wiadomo, ale ja tutaj będę dbał najbardziej o to co mi się podoba, o to na czym mi zależy a nie będę się sugerował tym aby wrzucić 19 cali i może komuś na światłach kopara opadnie. Propozycje i sugerowanie są fajne, ale nie będę robił czegoś dla kogoś bo ma mu kopara opaść, 19 cali, fajne kolorki i będzie piko belo Zrób 19 cali u Siebie pavo71, masz projekt, realizuj go Też lubię jak ktoś powie, że fajnie itp. ale to jak to wygląda w jakiś sposób wyraża mnie i jest moją własną, indywidualną wizją z którą czuje się ok, coś podobnie jak tatuaż EOTpavo71 pisze:To zablokuj komentowanie swojego auta skoro opinia innych ludzi Cie nie obchodzi.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
I wlasnie sie nie rozumiemy bo chodziło mi o to zeby się wyrażac ale zeby to robiło jednocześnie robotę nie tylko w twoich oczach tak jak np projekt tego pana : http://www.furious.pl/img5/wiejski-tuning-01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ... Co do 19 narazie mam plan i projekt idzie w stronę ori r a co za tym idzie oz aristo.
Nadal nie czytasz ze zrozumieniem...
Ugryzę się w język... Dalej nie ciągnę dyskusji...pelton pisze:Oczywiście są jakieś ramy dobrego smaku które temu wszystkiemu towarzyszą - wiadomo
Nie no, z takim porównaniem to juz polecialeś po bandziepavo71 pisze:I wlasnie sie nie rozumiemy bo chodziło mi o to zeby się wyrażac ale zeby to robiło jednocześnie robotę nie tylko w twoich oczach tak jak np projekt tego pana : http://www.furious.pl/img5/wiejski-tuning-01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ... Co do 19 narazie mam plan i projekt idzie w stronę ori r a co za tym idzie oz aristo.
Pisze że chodzi Ci o to "żeby się wyrażać", to własnie Pele napisał, że to co robi z autem, to jest to wyrażanie JEGO O SOBIE a nie jego o Tobie.
Równie dobrze "Pan" auta z linku powie Ci że z Twoją eRką to sie "chowasz" przy jego Mega Diablosie - i weź mu wtedy to wytłumacz....
... i właśnie wydaje mi się że cieżko bedzie Ci zrozumieć o co Peltonowi chodziło
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czytam ze zrozumieniem tylko pelton próbujesz mi wmówić ze skoro na ulicy robi auto wow to znaczy ze właściciel wyraża się i nie robi auta dla siebie tylko dla kogoś.. może iść własna wizja w parze z szacunkiem innych ludzi..
Ale przecież Peltona czarnuch robi wow dla wielu osób. Po prostu Piotrek idzie w minimalizm i nie chce robić wiejskiego odpustu, albo innych tego typu gadżetów.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
I to o mi chodziło żeby dalej robiło wow .... a tyle kłótni o ten sam cel..DuDa pisze:Ale przecież Peltona czarnuch robi wow dla wielu osób. Po prostu Piotrek idzie w minimalizm i nie chce robić wiejskiego odpustu, albo innych tego typu gadżetów.
Dorzucam jeszcze czarny koncept, aczkolwiek opcja nr 2 chyba najbardziej mi się widzi
Chyba co oznacza, że sam do końca nie wiem już teraz
Chyba co oznacza, że sam do końca nie wiem już teraz
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
pelton, założysz na zimę czarną stal i Ci się znudzi czarny czerwony jest lepszą opcją
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
red będzie ok na kolach i lampach
choć znając życie plany mogą się jeszcze zmienić co do koła - dłuuuuga zima przed nami
choć znając życie plany mogą się jeszcze zmienić co do koła - dłuuuuga zima przed nami