czyli to Twoje felgi ?synec pisze:rosin16, gonisz bebeesy? jakiś plan Ci w głowie zakiełkował?
http://allegro.pl/kultowe-bbs-rs-ii-18- ... 37548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator: G0 Karcio
czyli to Twoje felgi ?synec pisze:rosin16, gonisz bebeesy? jakiś plan Ci w głowie zakiełkował?
środki by wymieniłGoNzO !!! pisze: logo1024, 10'' z przodu w golfie
Dokladnie logo1024! Mam wlasnie taki plan. Trafic drugi taki komplet i wklesly rotor idzie na przod, a komplet 8,5" i 10" na prostych rotorach idzie na sprzedaz.logo1024 pisze:sagano88, bierz te fele wklęsłą będziesz miał na przód, a proste pogonisz i będzie malina
Dzieki! Z ET w MK4 juz nie ma przede mna tajemnic, choc tez kiedys balem sie takich parametrow W srodku tak prawie jest to co bym chcial takze jeszcze cos sie zmieni A co do wlewu to chyba z niego rezygnuje. Troche za duzo rzezby z tym, a i co do efektu jakos ostatnio mam mieszane uczucia. Zobaczymy z czasemMikeWRC pisze:sagano88, zajebisty Golfik. Koło 10 cali idealnie się wpasowało, choć jak przeczytłem, że ET20 miałem wątpliwości . Siedzenia i czarny sufit robią MEGA robote we wnętrzu!!! Kiedy wrzucasz korek z TT ?
Dzieki Sebastian! Milo bylo mi w koncu poznac Cie na Culcie. Z tym czytelnikiem miesiaca dolaczylem tylko do grona, w ktorym Ty byles juz miesiac wczesniej A co do auta to jeszcze duzo przed nim biednymsebastian213 pisze:takie auto musiało wygrać czytelnika miesiąca ...gratki za to... autko bardzo porządnie i elegancko ogarnięte...widziałem na zlocie cultstyl.pl.i jest mega mega...koło bardzo fajnie spasowane i środek jest mega...kolorek
oby tak dalej....powodzenia w dalszych modach i nie tylko...
Nie ma za co... Dzieki! Szkoda, ze tylko jedno takie foto, ale to po części moja wina bo do wiekszoci dobrych zdjec jakie posiadam nie mam praw autorskich. Ale może jeszcze kiedyś będzie okazja na większy artykuł z profi sesjąMateusz_mk pisze:Skromnie to skromnie ale jest... przeczytany artykuł i wiedziałem czytając, że skądś kojarzę to auto...
Gratuluję...
Tego nie skomentuje...truckman pisze:No tak, często przewijało się w temacie o najlepszym kombi na forum( czyli u mnie )że skądś kojarzę to auto...
Gratuluję...
Nie ma po prostu nic do dodania w tej kwestii.Tego nie skomentuje...
nosz cham jedenktos ewidentnie kupil go na zarobek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości