Moderator: G0 Karcio
Mnie ostatnio prosili włączyć - ale, że nie mam jeszcze podłączonych to powiedziałem, że nie mam płynu i nie działają.lolo_golf pisze:sagano88, Przyklej same zaślepki sprysków do zderzaka na taśmie do listw. Ja tak miałem i nikomu nawet do głowy nie przyszło że tam nie ma sprysków(policja, przegląd).
Zakładać moim zdaniem nie warto bo to nic nie myje...
Dzieki lolo_golflolo_golf pisze:Golf z roku na rok coraz lepszy!
sagano88, dokładnie. Nie ma sensu montować oryginałów, bo płyn na maxa szybko ucieka, a pożytku z nich żadnego. Podczas spotkania z patrolem dobrze wychodzi też śpiewka że w starszych samochodach (jak nasze) spryskiwacze nie działają gdy jest mniej niż połowa płynu w zbiorniczku (podobno w niektórych furach tak rzeczywiście jest, po to żeby starczało na szyby). Tylko trzeba pilnować, żeby zawsze było mniej niż połowalolo_golf pisze:sagano88, Przyklej same zaślepki sprysków do zderzaka na taśmie do listw. Ja tak miałem i nikomu nawet do głowy nie przyszło że tam nie ma sprysków(policja, przegląd).
Zakładać moim zdaniem nie warto bo to nic nie myje...
Golf z roku na rok coraz lepszy!
To mam pytanie, bo w mojej Octavii jest pewnie podobnie. Planuję zakupić sobie BBSy RC na tył, które mają 17x8 i ET 20. Do tego musi być dystans 20mm zmieniający rozstaw śrub, czyli wychodzi ET 0. Z kalkulatora wychodzi mi wystawienie dokładnie takie jak u Ciebie. Mam rację?sagano88 pisze:Dzieki! Z ET w MK4 juz nie ma przede mna tajemnic
Niezła jazda i zadymasagano88 pisze:Popalilem sobie nadkola
hehe no to teraz z tej szuflady będzie musiał wyciągnąć trochę groszatruckman pisze:lolo_golf, on ma odboje od lutego w domu w szufladzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości