[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
na zegarach zapala się kontrolka w kształcie filiżanki do kawy - informuje o tym że auto "zauważyło" wolniejsze manewry itp. itd.Sebek pisze:i system zmęczenia kierowcy
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
dobra dawno nic nie wrzucałem :
Koreczki oleju i wody od kolegi XenO,
no i wspominany wcześniej Billstein
Koreczki oleju i wody od kolegi XenO,
no i wspominany wcześniej Billstein
teraz jest najgorszy moment, brakuje paru części a dostępność ich z używki graniczy z cudem więc ciągniemy z aso - czas oczekiwania niektórych rzeczy do 14 dni.....owies pisze:Panie kierowniku, to długo jeszcze ?
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
KonradzikIV, No ładne koreczki R8 zawias to już nie wspominam szczęściarzu. Powodzenia i czekamy na jakiś filmik kolejny.....
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Tego Bilsteina to mi podpier... Zobaczysz wymienię ci go kiedyś na KW v1 i nawet nie zauważysz kiedy
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
hola hola, sam go znalazłem a że się zastanawiałeś nie wiadomo ile to już Twoja strataMaNo pisze:Tego Bilsteina to mi podpier... Zobaczysz wymienię ci go kiedyś na KW v1 i nawet nie zauważysz kiedy
normalne, mu nie mozna pokazywac linkow bo Ci podkupi ! tak działa ta kanaliaMaNo pisze:Tego Bilsteina to mi podpier... Zobaczysz wymienię ci go kiedyś na KW v1 i nawet nie zauważysz kiedy
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
Sprostuje trochę tą sytuację To kanalia podesłał mi linka, że dobra oferta a jak ja się zacząłem poważnie zastanawiać nad zakupem i zadzwoniłem do zerkopolu ile kosztuje regeneracja. W tym czasie Kondzio zrobił zakupScientist pisze:normalne, mu nie mozna pokazywac linkow bo Ci podkupi ! tak działa ta kanaliaMaNo pisze:Tego Bilsteina to mi podpier... Zobaczysz wymienię ci go kiedyś na KW v1 i nawet nie zauważysz kiedy
no wiem wiem, pamietam to jak dziś najpierw podjudza, a pozniej Ci cmyk sprzed nosaMaNo pisze:Sprostuje trochę tą sytuację To kanalia podesłał mi linka, że dobra oferta a jak ja się zacząłem poważnie zastanawiać nad zakupem i zadzwoniłem do zerkopolu ile kosztuje regeneracja. W tym czasie Kondzio zrobił zakup
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
A później kreci filmy czego to nie ma w tym swoim garażu
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
garaż to jest nic, największe skarby trzymam w pokoiku :]czajaa22 pisze:A później kreci filmy czego to nie ma w tym swoim garażu
już w ubiegłym sezonie powinieneś ją miećKonradzikIV pisze:największe skarby trzymam w pokoiku :]
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
Dobrze powiedzianemontana2 pisze:już w ubiegłym sezonie powinieneś ją miećKonradzikIV pisze:największe skarby trzymam w pokoiku :]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wykupiliście wszystko z magazynów u Hansa i trzeba było czekać cały rok na nową partięmontana2 pisze:już w ubiegłym sezonie powinieneś ją mieć