BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
dobrze mówisz Wooqasheck .. NOWA NOWINA ... SPRZĘT CARAUDIO SPRZEDANY ZA DOBRE PIENIĄDZE !!! teraz już bede miał seryjne głośniczki VW .. mozecie mnie pocieszyć będzie dobrze grało co ...... pieniadze sie przeznaczy na vizual
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
- monster mack
- Ma gadane
- Kontakt:
no właśnie przyszłem z garazu ... dach mam już za sobą
[ Dodano: 16 Sty 2007 00:39 ]
auto cały czas w trakcie polerki pare małych zmian, na tył znaczek od nowego Pasata ... nadkola juz powoli się składają... niedługo pokaze całość
[ Dodano: 16 Sty 2007 00:39 ]
auto cały czas w trakcie polerki pare małych zmian, na tył znaczek od nowego Pasata ... nadkola juz powoli się składają... niedługo pokaze całość
Ostatnio zmieniony sob mar 24, 2007 00:09 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
No to jeszcze tylko maska klapa błotniki dzrzwi i reszta i skończone
A tak poza tym to fajna Jetka. 9 punktów za stylizację (nigdy nie daję 10 bo zawsze można coś jeszcze zrobić np. fele 20 ze spinerami ) tylko przynajmniej jakieś VR6 2.8 Biturbo + NOS by się przydało pod maskę. Ładna, ładna Jetka
Pozdro
A tak poza tym to fajna Jetka. 9 punktów za stylizację (nigdy nie daję 10 bo zawsze można coś jeszcze zrobić np. fele 20 ze spinerami ) tylko przynajmniej jakieś VR6 2.8 Biturbo + NOS by się przydało pod maskę. Ładna, ładna Jetka
Pozdro
polerka idzie ... prawą całą strone ukończyłem... lewa w połowie .... maska, klapa tez do roboty... jedna zaprawka bedzie szła (za mało farby) ...
P.S ale *#cenzura#*... jestem zły kupiłem tanio okazyjnie felgi na allegro dzwonie do goscia umówiliśmy sie co i jak (wspomniał że z zalem je sprzedaje) ... nagle dzwoni i mówi że przy pakowaniu młotek mu upadł na felge i mocno rant uszkodził ... myślałem że sie wsciekne... to co on młotkiem je pakował ale ja niepopudszcze powiedziałem że chem zdjecia jak to wygląda ... a co do zdjec to nic chłopak nie wykombinuje bo to bardzo zadki model felgi
P.S ale *#cenzura#*... jestem zły kupiłem tanio okazyjnie felgi na allegro dzwonie do goscia umówiliśmy sie co i jak (wspomniał że z zalem je sprzedaje) ... nagle dzwoni i mówi że przy pakowaniu młotek mu upadł na felge i mocno rant uszkodził ... myślałem że sie wsciekne... to co on młotkiem je pakował ale ja niepopudszcze powiedziałem że chem zdjecia jak to wygląda ... a co do zdjec to nic chłopak nie wykombinuje bo to bardzo zadki model felgi