MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Wracalismy z lotniska ze spotu i takie fajne hangary sa wiec zrobilismy mala sesje.Mabu pisze:Autka wypas fotki wyjebiste gdzie Ty takie miejsca znajdujesz ;P:P:P
Juz wlasnie pisalem wczesniej ze o te mi chodzilo i jak bede zakladal diodowe to tylko wlasnie te Tylko narazie brak funduszyidgray pisze:fajna miejscówka
a co do lamp to jak chciał byś zmieniać to ewentualnie na te bo te wcześniejsze jakieś nie teges
http://moto.allegro.pl/item178001446_la ... white.html
Niezle wczoraj wymiatala,kolega projekt niedawno zrobil i narazie sa jeszcze testy,wczoraj dopiero bylo pierwsze ssciganie i zrobila niesamowite wrazenie na wszystkich.Jest tam wcisniete 2.0 z vectry i jak nagle wywalila BMW i kilka grubych furek to ludzie wielkie oczy zrobilikovens pisze:corsa masakra!
Hehe pewnie dobrze piszesz Ale ta Corsa tez nie jest zla jak na OPLAidgray pisze:e tam corsa golf rządzi
NORD-VAG.PL
mowilem tylko o jej wygladzie zewnetrznym :/ a reszty nie wiedzialemkkkubek pisze:Niezle wczoraj wymiatala,kolega projekt niedawno zrobil i narazie sa jeszcze testy,wczoraj dopiero bylo pierwsze ssciganie i zrobila niesamowite wrazenie na wszystkich.Jest tam wcisniete 2.0 z vectry i jak nagle wywalila BMW i kilka grubych furek to ludzie wielkie oczy zrobili
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
swietnie wyglada GOLFIK jak go odstatnio widziałem na mieście to zwarjowałem naprawde pieknie. Fele super to jest coś. mam prożbe jak masz jaklies fotki z ostatniego spotkania w Bagiczu to przeslij mi na adres [email protected]
jeszce raz gratulacje
cos pieknego
jeszce raz gratulacje
cos pieknego
Witam kolege Dzieki za mile slowa Co do fotek z ostatniego spotu w bagiczu to tutaj masz kilka:BARTLOMIEJ211 pisze:swietnie wyglada GOLFIK jak go odstatnio widziałem na mieście to zwarjowałem naprawde pieknie. Fele super to jest coś. mam prożbe jak masz jaklies fotki z ostatniego spotkania w Bagiczu to przeslij mi na adres [email protected]
jeszce raz gratulacje
cos pieknego
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92368&start=30
Pozdrawiam
NORD-VAG.PL