[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
chwilowo wjechało do garażu takie koło
trzeba je tylko pomalować.... tylko jak ?
interior
no i next level czeka....
trzeba je tylko pomalować.... tylko jak ?
interior
no i next level czeka....
A no koło zacne w jakim rozmiarze ? Jakbyś chciał się go później pozbyć to ja bym przygarnął
A co do ostatecznego koła to stawiam na Rote masz rację, że trzeba przełamać stereotypy, chociaż ja nie uważam że to koło nie pasuje
A co do ostatecznego koła to stawiam na Rote masz rację, że trzeba przełamać stereotypy, chociaż ja nie uważam że to koło nie pasuje
Ja proponuje zeby to sie bardzo wyroznialo.. wiec proponuje jakis pastelowy blekitny albo inny kolor lub fluorescencja
Kilka fotek
Bardzo by sie rzucaly w oczy
Kilka fotek
Bardzo by sie rzucaly w oczy
To te 18" z W-wy?KonradzikIV pisze:chwilowo wjechało do garażu takie koło
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
O "climatronic" czeka . Kupa rozbierania przed tobą, powodzenia.KonradzikIV pisze:no i next level czeka....
Ciekawe jakie fele zawitają, bo propozycji kupa.
Ciekaw czy ten golf wiedział co go czeka jak z fabryki wyjeżdżał pare lat temu.
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ale coś zmaściłeś bo poduchy świecą Musisz wymościć kiere bo na razie tak jakoś sie wyróżnia za bardzo...
panel klimatyzacji się nie świecilolo_golf pisze:Ale coś zmaściłeś bo poduchy świecą
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
polecam inną przeglądarkę i szybsze łącze_asmo_ pisze:zobaczyl bym te felgi, gdybys ziom nie wstawil zdjecia wielkosci mojego mieszkania a tak to lipa
nie to świeci się poduszka ode mnie z fotela, coś tam się rozłączyło pod spodem co do różnicy - bardziej bym pomyślał co z poduszką..lolo_golf pisze:Ale coś zmaściłeś bo poduchy świecą Musisz wymościć kiere bo na razie tak jakoś sie wyróżnia za bardzo...
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Z poduszką nic nie zrobisz. Pojeździsz chwile i sie trochę wyślizga i bedzie okej
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Scientist, o widzisz jakie ładne zdjęcia
winter edition ! zderzak usa tył odpoczywa w garażu, miałem podnieść dziada trochę do góry ale chyba mi się nie chce
Scientist pisze:Makio kazał pozdrowić
winter edition ! zderzak usa tył odpoczywa w garażu, miałem podnieść dziada trochę do góry ale chyba mi się nie chce
- miko
- black point
- Kontakt:
KonradzikIV, ale upier&/¤&%/y ja rozumiem że zima ale mógłbyś go chociaż umyć do zdjęć
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nie ma czasumiko pisze:KonradzikIV, ale upier&/¤&%/y ja rozumiem że zima ale mógłbyś go chociaż umyć do zdjęć
z nowości turbo się wysrało, a przynajmniej daje takie oznaki - w poniedziałek zakładamy nówkę sztukę ARL - miało być coś większego ale chwilowo nie mogę pozwolić sobie na to by auto znowu stało.