po 16 jak skoncze robote to jade odrazu na montaz, myjke wiec i foty beda pozniejzałożone ?? na co czekasz, nie trzymaj nas tak w niepewnosci.
Golf GTI 1.8T JazzBlue US 25th Anniversary ! SPRZEDAM !
Moderator: G0 Karcio
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Spokojnie, jeszcze kilka kompletów się zmieścimiqs pisze:trzeba było Caddy kupić to byś przywiózł dla całej ZG
Nie będę szedł robić SPY foto do mojej skrytki gdzie przechowuje felgi tam to dopiero pół województwa czasami można znaleźć
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
ne_preemo, dzięki.. dla Mnie ten kolor też jest rewelacyjny, szczególnie w pełnym sloncu pokazuje na co go stać
dzisiaj zawiozłem jeszcze ori podłokietnik do obszycia w skórkę także troche wygody jeszcze dojdzie ... efekt końcowy to jeszcze na pewno nie jest... końca nie ma nigdy chyba
ShauN, dziekuję za opinie
Generalnie nie porobiłem jeszcze fotek jak golf wyglada na nowych kółkach... coż na R'kach sie pojezdziło ledwo 2 tygodnie i zmieniły własciciela
Teraz się toczy na ASA Revolution R1 18'zoll 8J i 9J
dzisiaj zawiozłem jeszcze ori podłokietnik do obszycia w skórkę także troche wygody jeszcze dojdzie ... efekt końcowy to jeszcze na pewno nie jest... końca nie ma nigdy chyba
ShauN, dziekuję za opinie
Generalnie nie porobiłem jeszcze fotek jak golf wyglada na nowych kółkach... coż na R'kach sie pojezdziło ledwo 2 tygodnie i zmieniły własciciela
Teraz się toczy na ASA Revolution R1 18'zoll 8J i 9J