[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
spoko bardzo chętnie...SToRM pisze:Moze kiedys bedzimey mieli okazje porownac benzyniaka vw TDI - licze w przyszlosic na maly sprint
może jak uda mi sie wsadzić tego FMIC-a (w mk3 z klimą to jest MEGA przerąbane ) to zrobie mała korektę programu żeby móc dorównac ABF-owi
myślę że jak bedzie 140-145 KM i płasko moment 280 NM do 4000 rpm to będzie już killer
ja postaram sie byc najszybciej jak sie da jednak nie sadze zeby udało mi sie wczesniej niz na 16:00 a do której w ogole tam czynne?
BTW: moja Pani została poinformowana ze jade dziurawy tłumik łatać
ide pozapierdalac poki w baku coś jest, każdy trening ważny gdy bena po 4,09
BTW: moja Pani została poinformowana ze jade dziurawy tłumik łatać
ide pozapierdalac poki w baku coś jest, każdy trening ważny gdy bena po 4,09
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
To proponuje za tydzien w sobote albo niedziele, jak bedzie ladna pogoda, przy coca-coli i kielbasce mozna pomalowac, nie powinno dlugo schnac, mam czarny silikon szklarskicowboy pisze:jak nic tam nie musi schnąc godzinami to proponuje grilla nad rzeczką w Otwocku mam miescówke wyczajoną i przy okazji mozna zrobić smokedGoofi pisze:djtom, cowboy, kiedy robicie smoked chetnie sie dolacze ze swoimi lampkami
W Otwocku bylem w czwartek i piatek z paskiem rozrzadu, pompa i zawiecha