MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
truckman musi mieć dobrą elektrownie zeby napedzic te W18
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Tak patrze sobie i czytam i zastanawiam się czy jakbym sprzedał swojego nie kupić varianta idealny dla rodziny
Autko super a nowa fela kozak, życzę powodzenia w polerowaniu. Tak przy okazji czy są jakieś ori zestawy rline dla variantow?
Autko super a nowa fela kozak, życzę powodzenia w polerowaniu. Tak przy okazji czy są jakieś ori zestawy rline dla variantow?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
czajaa22, w US dostępny votex na dupcie, progi i front oczywiście identyko
będzie skończone będą zdjęcia, skończyłem z wrzucaniem zdjęć jednego słupka w temat
ale macie hieny
jakaś zwykła centra plustruckman musi mieć dobrą elektrownie zeby napedzic te W18
będzie skończone będą zdjęcia, skończyłem z wrzucaniem zdjęć jednego słupka w temat
ale macie hieny
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
truckman, Pięknie a co z innymi elementami chodzi mi tu głównie o tyl bo dla varianta chyba nie ma ori czarnych elementów jak dla normalnego hatcha? Ten votex muszę oblukac ciekawe jakby to wyszło ale znowu się bawić w modzenie hehe
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
czajaa22, tylne musiałem pomalować, niestety nie ma czarnych, zapewniam nie odróżnisz, piktogramy także planuję ogarnąć w formie kalkomanii także będzie praktycznie ori.
Variant w pakiecie R ciekawie by to wyglądało;)czajaa22 pisze:Ten votex muszę oblukac ciekawe jakby to wyszło ale znowu się bawić w modzenie hehe
Może Truckman nas tym zaskoczy
nie na tyl v6 z ori fifką i progi i to tyle z wizualaMoże Truckman nas tym zaskoczy
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
czajaa22,
truckman progi jak u mnie z jubi czy z R-ki?
truckman progi jak u mnie z jubi czy z R-ki?
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, wieś tańczy i śpiewa
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Czaja chcial zobaczyc zderzak a'la R
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, raczej Rka, chyba ze nie ogarnę ich do wiosny to zobaczę u ciebie w DE te progi jubi. Skłaniam się ku Rce bo wiem jak to wygląda ponieważ sagano od 2 lat ma takie a jego Golfa czesto widze Chyba ze cyknąłbyś kilka zdjęć tych progów u ciebie na aucie, z różnych stron i na PW mi podrzucił to bym miał jasną sprawę
czaja, jest jeszcze typowy rline, ale to sklep w USA.
czaja, jest jeszcze typowy rline, ale to sklep w USA.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, cykne foto jak umyje autko bo na razie jest cale brudne i zasolone
czekaj cierpliwie - dostaniesz foty jak mróz odpusci i umyje szczura
Jak dla mnie progi jubi bardziej pasuja do aut ktore nie maja zrobionej reszty pakietu bo maja lagodniejszy ksztalt. Same progi od R bez reszty pakietu wygladaja troche jak oderwane od rzeczywistosci... moje zdanie
czekaj cierpliwie - dostaniesz foty jak mróz odpusci i umyje szczura
Jak dla mnie progi jubi bardziej pasuja do aut ktore nie maja zrobionej reszty pakietu bo maja lagodniejszy ksztalt. Same progi od R bez reszty pakietu wygladaja troche jak oderwane od rzeczywistosci... moje zdanie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, no i tu jest ta kwestia ze musze dobrze to obadać. Jak masz jakieś fotki archiwalne które nie są na forum, a w duzym rozmiarze i moge dokładnie zobaczyc progi to podeslij mi na pw.
Sagano miał same R i podobało mi się.
Sagano miał same R i podobało mi się.