MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
MK IV R32 by Daniel1d
nie no dobra ściema z tą opona;)) ładnie będzie na pewno:)
z oponami nie będzie naciągów? wydaje mi się ze mniejsza trakcja wtedy bo węższa
z oponami nie będzie naciągów? wydaje mi się ze mniejsza trakcja wtedy bo węższa
MK IV R32 by Daniel1d
Ty Takie opony trzymasz w Garażu ? Jakiegoś Drag Stera budujesz tam jeszcze czy coś ?
Ale Felgi to naprawdę Tylko pozazdrościć .
Ale Felgi to naprawdę Tylko pozazdrościć .
MK IV R32 by Daniel1d
Zgadza sie , zawieszenie w R 32 na Europe to kombinacja Bilstein + H&R ,na USA szły monroe i zawieszenie bylo wyższe od r w wersji europa o około 10 mm. Zgadzam sie z Danielem że zawieszenie jest tutaj dobrze zestrjone i jak auto ma zapierdalać to starczy ,choć jak juz bedzie pssss to chyba będzie trzeba pomysleć o pewnych modyfikacjach .Wynalazki w stylu ta,mts .....raczej nadają sie jedynie do poprawy wygladu auta .GORAJ pisze:H&R to sa sprezyny utwardzajace i obnizajace seryjne amortyzatory w eRkach o te wlasnie -25 ale nie byly one orginalnie montowane.. gdzies czytalem o tym na jakies niemieckiej strone
Co do koła to ciezkie to aristo , ale bdb pasuje do design;u R
Nie mam info jeszcze o tym nadkolu i raczej hans nic nowego nie napisze
Ostatnio zmieniony czw mar 17, 2011 11:41 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
MK IV R32 by Daniel1d
chyba z 14kg sztuka waży.gluszcz pisze:Co do koła to ciezkie to aristo , ale bdb pasuje do design;u R
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
nie ważyłem ale coś koło tego bedzie ...ja swoje maluje i zostawiam na zimowy setupdaniel1d pisze:chyba z 14kg sztuka waży.
tu masz linka z wagą markowych felg..
http://www.wheelweights.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
MK IV R32 by Daniel1d
a nie myślałeś o lżejszych (ok. 11kg) oz supertourismo gt (podobne do aristo tyle, że agresywniejszy design) lub przy większej inwestycji oz ultraleggera (8kg)
Re: MK IV R32 by Daniel1d
Może kiedyś zmienię felgi na inne ale narazie o tym nie myślałem.mikew_86 pisze:a nie myślałeś o lżejszych (ok. 11kg) oz supertourismo gt (podobne do aristo tyle, że agresywniejszy design) lub przy większej inwestycji oz ultraleggera (8kg)
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Zgadza się ,obawiam się że jak już to b5 będzie w serii V10 to cięzko będzie go zlapać 3.2T .Tym bardziej że R jest jako cywilne a tam będzie chyba sama blacha .Sadząc po opisach na forach oni nastawiają się raczej na pewnego prosiaka .Ciekawe co PiSi pokaże po nowym stage .daniel1d pisze: RafcioGTC napisał(a):Myślałeś być może o jakimś sparingu z Nikiem ? Wiem że on teraz ma silnik z kosmosu i pewnie zrobi 1000PS no ale zawsze warto zapytać.
Po ścigać się zawsze można.
Więc chyba ja będę musiał się wybrać na jakąś ćwiartkę bo na majówke sie raczej nie wybieramdaniel1d pisze:Wolę od zlotów inne imprezy więc dalekie typu vw mania to odpadają
Re: MK IV R32 by Daniel1d
Nie chceRapix pisze:Daniel nie chcesz się zamienić na felgi zimowe daje takie same tylko czarne
www.proturbo.com.pl
-
- Mały gagatek
Re: MK IV by Daniel1d
daniel1d pisze:Tak jakoś wyszłomikew_86 pisze:Ja mam pytanie, dlaczego zmieniłeś 500konnego kocura, który w niczym nie ustępował tej seryjnej Rce ?
Gratulacje za zakup eRki eRka jest super ja tez posiadam ja moze kiedys sie spotkamy na jakims zlocie
MK IV R32 by Daniel1d
Pojedź do aso i podaj nr vin jest akcja serwisowa w R32 bo jakieś wadliwe niektóre cewki są, ja dostaje 5 nowych za darmopiter19722 pisze:eRka jest super ja tez posiadam ja
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Ciekawe co by powiedzieli jak byś pojechał ,a oni pod maską zobaczyli by twoje wszystkie super MODY ;D
PS. Chodzi oczywiście jak byś miał już R32 zmodyfikowane ;D
PS. Chodzi oczywiście jak byś miał już R32 zmodyfikowane ;D