Co racja to racja...Raczej Mam chować taki łady Grill pod jakąś brewką. Nigdy
a zdezak nowka
Moderator: G0 Karcio
Różowa Panterka mozna tak powiedzieć. Choc do końca sie nie da usunąć tego z pamięci. Wazne ze auto poskładane w końcu, kasa z odszkodowania wystarczyła na wszystko no i nic sie nie stało aż tak bardzo poważnego,a tylko lekki dzwonno juz widze ze po dzwonie zapomniales
A na wiosnw nowe fele 8J i może gwintLami pisze:z nowym frontem jeszcze ładniejszy
Nówka nówka... Zastanawiam się nad włożeniem rejestracji pod kierunkowskazem. Tak żeby była z boku. Muras Cos wspomniał o tm na wczorajszym spocie. Na początku wydawało mi sie nie bardzo u mnie, ale później zaczołem się zastanawiać....OSA... pisze:a zdezak nowka
mkowalm pisze:sama rejestracja niżej to niezbyt, najlepiej jest ją dać niżej, w prawo (tak żeby nie zasłaniała otworu na halogen) i zamocować zaraz pod tym jak się kończy część niemalowana zderzaka Byle była prosto (chodzi o płaszczyzne pionową) bo jak jest krzywo to cały efekt jest do niczego
Miałem też na 4 lampy front, sprawdz str 7 tam jest sesja, ale miałem małego dzwona. A że koleś mi załatwił grill FK to bez zastanowienia przeskoczyłem na 2 lampy.Bula88 pisze:Zastanawiam się nad zmianą frontu, tak jak jest u Ciebie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 48 gości