jakiś hu1 miał pożyczyć lampy z czarnym wnętrzem i dał dopy...lolo_golf pisze:Ale lipa na tych lampach
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - smoked xenon, lakiernik
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
smoked xenon on board
Mano dzięki za pomoc dziś przy progach i kratkach
Mano dzięki za pomoc dziś przy progach i kratkach
pasiKonradzikIV pisze:smoked xenon on board
a kajtek to co ? i dawać foty czarnegoKonradzikIV pisze:Mano dzięki za pomoc dziś przy progach i kratkach
na kiedy chcesz złożyć całość do kupy ??
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tak naprawdę brakuje mi tylko kół(które nie wiadomo kiedy będą), reszta to jakieś detale które można ogarnąć w jeden dzień.Wojtek pisze:na kiedy chcesz złożyć całość do kupy ??
a kajtek to asystent a fotki czarnego to nie w tym temaciegluszcz pisze:a kajtek to co ? i dawać foty czarnego
dziekiDiagi pisze:Pięknie wyszły te lampy.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
z dobrych wiadomości, udało się ogarnąć parę pierdółek w aucie : podłączyć klapę tył, poprawione podłączenie dodatkowych wskaźników, podłączone poduszki foteli, wymieniony zbiorniczek g12
z wiadomości złych : serwo powiedziało NIE, na szczęście udało się ominąć pana który jechał przede mną zamówione - czekam ma być jutro. felg nadal nie ma
i jeb!@#%$^ne dziady z dpd zgubiło moją paczkę z getem....
z wiadomości złych : serwo powiedziało NIE, na szczęście udało się ominąć pana który jechał przede mną zamówione - czekam ma być jutro. felg nadal nie ma
i jeb!@#%$^ne dziady z dpd zgubiło moją paczkę z getem....
Ostatnio zmieniony śr kwie 06, 2011 14:31 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejna nowa część w aucie zawitaKonradzikIV pisze:serwo powiedziało NIE
MóJ GoLFiK
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
szkoda byłoby znów modzić frontKonradzikIV pisze:udało się ominąć pana który jechał przede mną
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - smoked xenon, lakie
[youtube][/youtube]
ktoś prosił o filmik jak to wygląda
ktoś prosił o filmik jak to wygląda
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To niemiło Mogę Cię pocieszyć bo u mnie większy ból... Sprzęgło w komitywie z maglownicą wołają razem "zmień mnie"
procedura startu i wyłączenia wygląda super da się skręcić tam trochę intensywność podświetlenia ?
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No Konrad coś sie ruszyło i znowu coś padło hehe nic nie naturalnego widzę. Wskażniczki spoko a z tą zagubioną paczka to nie możliwe przecież oni ciebie znają chyba na pamięć tyle tam gratów na ten adres szło
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ