[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - koła na aucie...
Fojt nie mówię nie ale....
Pomału myśle o tym żeby docelowo mieć 2 auta bo używanie cukiereczka na codzień na dłuższa metę nie ma sensu.. zobaczymy jak to wszystko bedZie czas pokaże
Pomału myśle o tym żeby docelowo mieć 2 auta bo używanie cukiereczka na codzień na dłuższa metę nie ma sensu.. zobaczymy jak to wszystko bedZie czas pokaże
- trzeci5
- Forum Master
oj szkoda ze wcześniej tego nierozważyłem bo bym sie skusił na granatowego, bo szukałem auta z czterema furtkamigluszcz pisze:oby nie skończyło jak moje granatowe....
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV pisze:Pomału myśle o tym żeby docelowo mieć 2 auta bo używanie cukiereczka na codzień na dłuższa metę nie ma sensu..
Też o tym myślę bo jednak szkoda sprzedawać!
KonradzikIV,
Kiedy ja będę miał takie problemy jak wy Jeździ tym co jest i się cieszy że jeszcze jedzie a gdzie w głowie drugi wóz, chyba przeniosę się do karkowa;)
Kiedy ja będę miał takie problemy jak wy Jeździ tym co jest i się cieszy że jeszcze jedzie a gdzie w głowie drugi wóz, chyba przeniosę się do karkowa;)
Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2011 16:28 przez Dani90, łącznie zmieniany 2 razy.
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Aż żal dupę ściska że chcesz sprzedawać Golfa. Widziałem w Nysie na żywo i jest kosmos... Pozdro
KonradzikIV, ja również kilka miesięcy temu przemyslałem sprawe i kupiłem drugi samochód. Idealna sprawa gdy komuś szkoda swojej perły
Tez sadze ze 2 auto sa najlepszym rozwiazaniem.. Ja mam firmowke gdzie sobie smigam wszedzie a golfik zostaje na jakies przejazdzki i wypady dzieki temu u mnie wiecej pieniedzy na mody, dlatego temat wkoncu ruszyl A jestem pewien ze sprzedajac go i potem ogladajac jak nim ktos jezdzi to bys zalowal.. Wiem po tym jak widze co sie dzieje z moim motorem.. czasem jak go widze to az dech zabiera i sie przypomina wszystkie chwile z nim.. a majac taki samochod jak ty to napewno bym go NIE SPRZEDAL !
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Hmm złe mnie zrozumieliscie chyba... Po mojemu w naturze każdego człowieka jest progresss a nie regres wiec chciałbym sprzedać golfa kupić Cos do jazdy na codzień i Cos na niedziele - bidoklepa tylko na niedziele żal trzymać ... Nie wiem sam co to bedZie
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV pisze:Nie wiem sam co to bedZie
Za to ja wiem. VW
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czy ja wiem... jeżeli będzie szukał kolejnego auta tak jak rozmawialiśmy, to będzie ono raczej nastawione na osiągi i wrażenia z jazdy, a nie na "show", a niestety jeśli chodzi o VW, to bez grubych modów VW nic ciekawego nie oferuje...lolo_golf pisze:Za to ja wiem. VW
myślę, że bedzie to coś z "królewskich pojemności"
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
KonradzikIV, gdybyś się jednak zdecydował sprzedawać części osobno i golfa puścić w serii to proszę o info
ale z drugiej strony szkoda takiego projektu...
ale z drugiej strony szkoda takiego projektu...
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
KoVal,
Konrad goń dziada niech idzie w dobre ręce i kupuj coś z pełna gębą. Powodzenia
o tuz to dobrze mówisz vw w sumie niczym tak mocnym nie zaskakuje jak np RS4, osobiście też już mam dosyć modów bo i tak z bidoklepa nic mocnego się nie wyciągnie chodzi mi tu o golfa też się zastanawiam nad sprzedażąmyślę, że będzie to coś z "królewskich pojemności"
Konrad goń dziada niech idzie w dobre ręce i kupuj coś z pełna gębą. Powodzenia
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- miko
- black point
- Kontakt:
myślę że jednak nie, tak jak Koval napisał raczej coś grubszegololo_golf pisze:Za to ja wiem. VW
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
aaa tam opowiadacie Pewnie gluszcz zlał mu dupe pare razy to zawsze chodzą takie myśli po głowie Pojeździsz chwile i miną niesnaski do cukierka