gluszcz pisze:Nie spieszy mi się ze sprzedażą ,a młodzieniec który ma zwieśniaczyc auto może ******* ze swoja kasą

Moderator: G0 Karcio
gluszcz pisze:Nie spieszy mi się ze sprzedażą ,a młodzieniec który ma zwieśniaczyc auto może ******* ze swoja kasą
marcingolf88 pisze:witam potrzebuje instrukcji jak pokolei od poczatku wymienic popzchacze przy golfie4 . i czy wymienie uszczelniacze zaworow bez zdejmowania glowicy? i czy po wymianie tego jak juz bzm zrobil musze podlanczac pod komputer auto i czy przy wymianie popychaczy musze wymienic olej i filter olejowy z gory dziekuje
Hm ,co prawda ja nie chciałem tego robić sam tylko chciałem dać to jakiemuś magikowi ale tu masz temat cowboya i tam jest sporo wyjasnionemarcingolf88 pisze:witam potrzebuje instrukcji jak pokolei od poczatku wymienic popzchacze przy golfie4 . i czy wymienie uszczelniacze zaworow bez zdejmowania glowicy? i czy po wymianie tego jak juz bzm zrobil musze podlanczac pod komputer auto i czy przy wymianie popychaczy musze wymienic olej i filter olejowy z gory dziekuje
spoko ja się staram jeszcze opchnąć grata,ale jest ciężko cały czas mam nadzieję że się uda...gluszcz pisze:poszlo na giełdę ,może znajdzie się ktos kumaty bo narazie sami spece od tuningu mi sie przytrafiają
radas -no nie o tobie ,czekam
też tak powiedziałem i próbuję już 5 tydzień. Weź tu sprzedaj golfa....dn501 pisze:to sprzedaje swojego
ty w ogóle czytasz posty wiesz co się dzieje??? ten golf już chyba ze 2 razy był przez piotra w kąciku opisywany i nie tylkoBoogieG pisze:A nie myslales czasem by swojego granata sprzedać jako seria i czesci ktore juz masz czyli, zderzaki, lampy, licznik, fotele + kanapa przelozyc do tego
http://moto.allegro.pl/vw-golf-r32-uszk" onclick="window.open(this.href);return false; ... 37167.html
Wszytsko masz tylko kwestia pomalowac zderzaki jeszcze razi masz ori R32
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości