GRZANA pisze:ale 230km/h peklo wczoraj
pewnie samoCSR_GTI pisze:GRZANA ale samo sie tak zrobiło czy źeś przykatował?
może to nic poważnego bo szkoda takiego fajnego vwozu.. gdyby u mnie był taki silniczek to pewnie bym narazie auta nie zmieniał
Moderator: G0 Karcio
GRZANA pisze:ale 230km/h peklo wczoraj
pewnie samoCSR_GTI pisze:GRZANA ale samo sie tak zrobiło czy źeś przykatował?
bezsensem byloby zakladac jakas stara glowice z kombinowanymi walkami zamiast elegnackiej po portingu, planowaniu, z nowymi zaworami i gniazdamiCSR_GTI pisze:ale jak juz bedzie rozbierał to moze troche przytuningować (czapka z 1.8 16v, dwa wałki wydechu i jazda )
o agfie jeszcze nie slyszalem recaro ida z F&I bo juz nie bede wszytskiego wyciagal deska od corrado juz mi sie znudzila wiec tez idzie z F&I... w sumie to lezy kompletna decha od mk3 ktora dostalem od chudego na urodziny, ale jakos na razie nie mam weny do takich przerobek poki co podoba mi sie to ze wszystko pasuje tak jak trzeba bez zbednych kombinacji ogarniam teraz troche wnetrze i instalacje CA, za ktora CHUDEmu naleza sie tegie baty takiej pajeczynki jeszcze w zyciu nie widzialem dzisiaj przelozylem rallye front, skrecilem gwincik symbolicznie 1cm w dol , zalozylem tapicerki od gti i jakies 13cm glosniki phonocara na przod zeby cos z przodu bylo slychac poki co w przygotowaniu sa panele na 16cm by Kubus20 zmienilem tez tylne lampy na te od GT uzupelnilem braki w srubkach i plasticzkach... musze tez jechac do chudego po kanape od mk3 zeby byla taka sama jak fotele przednie a tak przy okazji dm414, to napisz mi na gg jak i co z montazem kanapy od mk3 w mk2dm414 pisze:mam nadzieje że nie będziesz do Agf-a wrzucał swoich recaro i deski od corrado?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości