[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
coś pięknego na tej feli 

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
ernest_b3, Hielbi, naprawdę dziękuję 
więc tak... z racji tej iż wczoraj była piękna słoneczna pogoda, nie mogłem się powstrzymać żeby nie wyskoczyć na jakieś zdjęcia
pierwsze w tym sezonie co prawda
poniżej małe co nie co
niektóre fajne, inne mniej
prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania

więc tak... z racji tej iż wczoraj była piękna słoneczna pogoda, nie mogłem się powstrzymać żeby nie wyskoczyć na jakieś zdjęcia

była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]

www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
no i wyszło miodzio 

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
wszystko extra tylko lampy tyle wiedze czarne hbm albo nawet zwykle gti
te do niczego nie pasuja
te do niczego nie pasuja
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+

viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+

Po dokładniejszym oblookaniu muszę przyznać, że Golfina robi wrażenie, a koła mówią wszystko
wyposażenia zazdroszczę 

Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 23:24 przez kubcor, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki po raz kolejnyMerffik pisze:jest mega pozytywniebardzo ładnie się prezentuje i dobra sesja

coś tam strzelałdaniocrack pisze:super wygladaa jak w lasku jezdziles hokej nie strzelał
ja ostatnio sie powiesiłem w lesie a hokejem zgarniałem piasek

nareszcieHielbi pisze:no i wyszło miodzio

tylne lampy na pewno będą inne, kwestia odkucia finansowego, poza tym na wakacje też chciałbym pojechać_Chudy_ pisze:Bardzo przyjemnie zrobione mk3. Koła bardzo ożywiają całe auto. Mnie nie pasują tylko jakoś tylne lampy. Próbowałeś jeszcze obniżać tył i tarło czy tak od razu ustawiłeś??

bez pracy i serca takiego efektu by nie byłoBaran12 pisze:No powiem ci kolego ze golf naprawde robi wrazenie widac ze duzo pracy w niego wlozyles , ktora sie oplacala Pozdrawiam

daje radeSOBOTA GT pisze:Nom fajnie to sobie wszystko obmyslilesPowiem że mi sie podoba mimo ze nie jest szeroko, ale jest całekiem nisko a to lubie

będzie zmiana, ale na pewno nie na HBM lub gtiDamilo pisze:wszystko extra tylko lampy tyle wiedze czarne hbm albo nawet zwykle gti
te do niczego nie pasuja

wyposażenie nie najgorsze, nie ma lipy bo jest klimakubcor pisze:Po dokładniejszym oblookaniu muszę przyznać, że Golfina robi wrażenie, a koła mówią wszystkowyposażenia zazdroszczę

dziękuję jeszcze raz wszystkim, bardzo miło czyta się takie komentarze i motywują do dalszego pielęgnowania autka

w zawiązku z licznymi pytaniami, w Nysie się raczej nie pojawię, mam daleko poza tym termin jest mi niezbyt na rękę

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
big_jasiu, jak się ma pod nosem to się i lata
zapraszamy na majoVWkę 

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
POOREK, ostatnia sesyjka super wyszła no i w ogóle co ja tu będę się rozpisywał... Golfer i mody na najwyższym poziomie o super guście już nie wspomnę
Golf rozj,ebał mnie jak gnój po polu

Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827