[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no dzisiaj dopiero udalo mi sie znalezc chwile czasu na ich montaz, szczerze mowiac to tak srednio mi sie podoba, zobaczymy jak ocenia to uzytkownicy forum, wedlug mnie jest dobrze,napewno lepiej niz bylo wczesniej, czy tez chociazby z kolpakami, ale ogolny efekt jest wedlug mnie sredni myslalem ze bedzie lepiej
mam tylko pytanie bo nie wiem czy robic je na czarno czy na srebrno, a musze je jakims kolerem prysnac bo jest to jedynie utwardzana stal i zacznie rdzewiec ( no coz brak aluminium w magazynie byl ) moze np bezbarwnym to machnac jak myslicie ??
oto kilka fotek czekam na opinie
mam tylko pytanie bo nie wiem czy robic je na czarno czy na srebrno, a musze je jakims kolerem prysnac bo jest to jedynie utwardzana stal i zacznie rdzewiec ( no coz brak aluminium w magazynie byl ) moze np bezbarwnym to machnac jak myslicie ??
oto kilka fotek czekam na opinie
Ostatnio zmieniony pt mar 16, 2007 00:00 przez robal264, łącznie zmieniany 2 razy.
- robal264
- Kontakt:
wlasnie o czyms takim jak klar myslalem, czarne by troche za bardzo zginely i nie bylo by tego efektu, jezeli chodzi o polerke felg to nie wiem czy jest sens, na lato planuje zakup ats classic 13'' wiec zobaczy sie
powiedzice mi czy takie stozki samorobki maja wplyw na zuzycie zawieszenia ?? dopiero jak pojechalem dzisiaj do wrocka to czuc na kierownicy ze kola sa troszke ciezsze (ciezko mi to opisac ale tak wlasnie czuc) nie ma za zadnych bic wrecz jest super frunalem dzisiaj 130km/h zeby to sprawdzic i elegancko jedzie niezaleznie od predkosci, ale mowie jest takie uczucie jakby przednie kola mialy wiekszy ciezar co odczuwa sie np poprzez szybsza reakcje na skret tak jakby lekko pomagalo wspomaganie. zakladam ze to dlatego iz wystaja one troche poza os felgi a ciezar ich biorac pod uwage ze sa ze stali jest mniej wiecej taki jak taka 1/3 puszki piwa (ale porownanie : ) )
poki co 4 glosy pozytywne 2 negatywne czekam dalej
Homsky w nysie bede na bank chyba ze wyjdzie mi jakies zaliczenie badz projekt do oddania ale to sie zobaczy, tak to jestem mam nadzieje ze tez sie zjawisz
powiedzice mi czy takie stozki samorobki maja wplyw na zuzycie zawieszenia ?? dopiero jak pojechalem dzisiaj do wrocka to czuc na kierownicy ze kola sa troszke ciezsze (ciezko mi to opisac ale tak wlasnie czuc) nie ma za zadnych bic wrecz jest super frunalem dzisiaj 130km/h zeby to sprawdzic i elegancko jedzie niezaleznie od predkosci, ale mowie jest takie uczucie jakby przednie kola mialy wiekszy ciezar co odczuwa sie np poprzez szybsza reakcje na skret tak jakby lekko pomagalo wspomaganie. zakladam ze to dlatego iz wystaja one troche poza os felgi a ciezar ich biorac pod uwage ze sa ze stali jest mniej wiecej taki jak taka 1/3 puszki piwa (ale porownanie : ) )
poki co 4 glosy pozytywne 2 negatywne czekam dalej
Homsky w nysie bede na bank chyba ze wyjdzie mi jakies zaliczenie badz projekt do oddania ale to sie zobaczy, tak to jestem mam nadzieje ze tez sie zjawisz
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
robal264, moze byc kwestia jakiegos niedowaznia... chyba powinienes wywazyc kola na aucie a to droga inwestycja i ciezko o to :/ a moze to po prostu efekt placebo??
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- robal264
- Kontakt:
no wlasnie nie wiem czy cos z tym w ogole robic, naprawde nie ma zadnych drgan na kierownicy ani grama tylko tak jakos dziwnie sie prowadzi (moze kwestia przyzwyczajenia:) ) a ile moze kosztowac takie wywazenie ??
jezeli chodzi o wydech to moglby byc ale tylko taki zeby wygladal a nie buczal, nie podoba mi sie to bo szczerze mowiac meczy mnie w czasie, kiedys mialem jeszcze po starym wlascicielu, a teraz jest seria i brak kata
jezeli chodzi o wydech to moglby byc ale tylko taki zeby wygladal a nie buczal, nie podoba mi sie to bo szczerze mowiac meczy mnie w czasie, kiedys mialem jeszcze po starym wlascicielu, a teraz jest seria i brak kata