Witam ponownie
W srode mialem zamiar zmienic kapcie na letnie i zalozyc nowe alu. Nie moglem sie doczekac, od rana juz mnie nosilo zeby jechac ale z pracy sie zerwac nie moglem
Wiec pojechalem po 18 do znajomego do wulkanizacji - pokazuje mu nowe fele 17"... mowi ladne... ale ciekawe czy proste

ja sobie mysle ze na pewno proste, skoro gosciu mnie zapewnial ze tak jest przy sprzedazy. Sprawdzamy na maszynie po kolei jedna po drugiej i... 2 dobre, jedna do prostowania a jedna wogole sie do niczego nei nadawala. Zalamalem sie, bo 7,5 stówki po drodze nie chodzi.
Dzwonie do goscia - nei odbiera telefonu. Mysle sobie wał jak nic - kupilem poza Allegro bez klikania licytacji... kasa w plecy. Ale nie - gosciu oddzwonil, powiedzialem jaka sprawa. Umowilismy sie, oddal kase - wszystko bezproblemowo. Mogl sam nie wiedziec ze alu są walniete, tymbardziej ze wizualnie nie bylo ani ryski na nich i dziwna sprawa ze dwie okazaly sie krzywe.
Wybór padł wiec na 16", bo innych nie moglem znalezc. Są wiec 16" 205/45 Goodyear F1... ale bedzie i gleba niedlugo.
Fotki na str. 1