O Pardom Witek. Klikalem na poczatku jeszcze z pozycji Outlooka i zapomnialem. Juz sie robiW_I_T_E_K pisze:A tak na PW odpisać to nie łaska?
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dobra dobra... Nie dales rady tylko swiatla nas zatrzymaly a dalej to juz nie pamietamtruckman pisze:Potwierdzam ledwo co dałem radę go wyprzedzićsagano88 pisze:Moja seria tez jest zdrowiutka i chodzi jak przyslowiowa "zyleta" .
P.S. Postanowione! W sobote jade odebrac autko i robie sobie wolne uczelni
Dalej to już jechałem ekonomicznie Co zresztą mesin potwierdzi bo ładnie go wpuściłem z bus pasa czego normalnie nie robię, kiedyś prawie Honde na krawężnik pogoniłem, ale gościu miał taką determinację, że odpuściłem, życie mi miłe, a debil może by odbiłsagano88 pisze:a dalej to juz nie pamietam
Teraz z tymi kapciami co mam pozakładane to pewnie być go wciągnął 2 razy
Ostatnio zmieniony czw kwie 22, 2010 21:32 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
No tak, zdrowy AKL pojedzie, i polo 1.4 podobnie, ale takie auta nie mają dobrego momentu żeby były "mocne" a i skrzynia projektowana jest na city traffic a nie ciskanie na sprinty... Nie ma się co oszukiwać. W kompaktach zabawa zaczyna się od przynajmniej 130-150PS i ~200Nm a potem wiadomo. Im więcej tym przyjemniej...sagano88 pisze:Moja seria tez jest zdrowiutka i chodzi jak przyslowiowa "zyleta" . Ostatnim czasem sporo najezdzilem sie w poszukiwaniu autka dla mamy i testowalem wiele autek z sinikami, ktore powinny byc nawet zwawsze niz moj, a okazywaly sie totalnymi mulami. Tak np. POLO 6N2 z silnkiem w limitowanej wersji 1.4 101KM wcale nie robilo szalu (a bude ma lzejsza niz MK4), albo na marginesie POLO 9N z 1.2 to juz totalna porazka, poniewaz chodzi jak Ciqecento 700 .
Fakt, lepsze 100 niż 60 ale to nadaje się tylko do jeżdżenia po mieście i myślę raczej o normalnym ruchu a nie streetach wieczorami...Nie no nie przesadzaj , nie jest tak źle 101 koni to nie jakieś tam 60.
Nie wiem jak wasze ale mój ładnie lata.
Ja mam 1/2 fis i komunikatu jak Truckman wrzucił nie wyświetla. Nie fis o tym decydował tylko rocznik z tego co wiem...sagano88 pisze:truckman napisał/a:
sagano88, powiedz mi, masz u siebie czujnik otwarcia drzwi lub np klapy bagażnika?:
Przecież to miał raczej każdy
Z tym to juz nawet sam nie wiem? Zglupialem bo juz jestem bez autka 2 tygodnie i nie pamietam .
Kojarzy mi sie, ze wlasnie nie mam i tu odrazu przypomina mi sie motyw z autkiem Stenia, ktory ma identyczna wersje jak moja, z tego samego roku tylko, ze w 5 furtkach i on ma, np. 1/2 FIS-a czego u mnie brak wiec moze to kwestia wypsazenia, a w pozniejszych latach opcji w serii .
Hurra! Bo zacząłem się już martwić no i od kilku dni myślę już o kołach bo są mi potrzebne a wszystko trochę się przeciągnęło...sagano88 pisze:Postanowione! W sobote jade odebrac autko i robie sobie wolne uczelni
Daj cynk jak wrócisz to się ustawimy jakoś i oblookamy efekty. Tylko nie w niedzielę od rana do godzin popołudniowych. Na TP są zawody driftowe i tam właśnie będę a potem jakies grillos
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
No Ja bedę miał ciężko. Przyjadę ale dosłownie na sekundę bo jestem sam z juniorem ale on jeszcze jest za młody na takie scenytruckman pisze:Wy się na jakiegoś spota w przyszłym tygodniu
szykujcie
No poza driftem to 15 maja jest IST i mam nadzieję, że uda nam się pojechać na więcej aut i się jakoś w grupie ustawić Ale ten temat to w innym miejscu poruszymy
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
To mialem na mysli W rocznikowo mlodszych MK4 bylo to napewno standardem.steniu4 pisze:Nie fis o tym decydował tylko rocznik z tego co wiem...
Kurczesteniu4, Sorrki ze tak wyszlo... Tez nie myslalem, ze tak to sie ulozy a tymczasem lippa. Masz u mnie wielkie Piwko albo cus innego . Ogolnie autko caly czas stalo wiec spoko.steniu4 pisze:Hurra! Bo zacząłem się już martwić no i od kilku dni myślę już o kołach bo są mi potrzebne a wszystko trochę się przeciągnęło...
"Grillos" - Taki to pozyjesteniu4 pisze:Daj cynk jak wrócisz to się ustawimy jakoś i oblookamy efekty. Tylko nie w niedzielę od rana do godzin popołudniowych. Na TP są zawody driftowe i tam właśnie będę a potem jakies grillos
Co do spotkanka jestem jak najbardziej za w najszybsym terminie. Mi niedziela tez raczej odpadnie bo bede jechal z domku prosto do pracy na nocke. Chociazby poniedzialek wchodzi w gre?
Może być poniedziałek, tylko będę miał określone godziny bo z malcem jestem sam cały tydzień a on jeszcze ma określone pory karmienia to wiadomo że pełnego luzu nie mam
heh a miałem się odezwać bo jednak moje są średnie takietruckman pisze:Emblematy właśnie poleciały u mnie w czerń
Adrian co jest?? Gdzie sprawozdanie, fotki....??