też stwierdzam że nie pasują wcale te lusterka, o wiele lepiej wyglądają czarnetruckman pisze:Na uj te lusterka?
obejrzę sobie tą strukturę powłoki na DUB IT
Moderator: G0 Karcio
też stwierdzam że nie pasują wcale te lusterka, o wiele lepiej wyglądają czarnetruckman pisze:Na uj te lusterka?
Jak juz robisz fotki to zrób zdjecie z małej odległości bo nie widac tej struktury . Z daleka to wiesz... Wszytko ładne. Kolor lusterek nie pasuje do reszty i lampy przód tak jakby z innej epoki Ale biały z czarnym dachem to jestshowtime pisze:Załapał się na jeszcze kilku zdjęciach.
dlatego mam zieloneshowtime pisze:tylko black&white
Dostajesz za 150 stron w tym temacie o pierdołach, nawet u mnie tyle spamu nie byłoBo później ja dostaje za to ******
Jak sie będe nudził to przyjade i zobacze.showtime pisze:Strukture sobie pomacasz jak przyjedziesz na DUB IT i nie mow ze nie przyjedziesz bo to impreza na ktorej nie mozna nie byc
Pasują ale moda na kolor biały pojawiła sie rok -dwa temu a lampy kojarzą sie mi z latami 90-tymishowtime pisze:Lampy przód. Czarne do białego auta. Wg mnie pasują,
Twoje auto i możesz nawet jeździc bez lusterek. Dla mnie nie pasują a ważne że Tobie pasuja.showtime pisze:Lusterka? Jakby to bylo Wasze auto to moglibyscie sobie zrobic nawet sraczkowate
Jeszcze chyba zapomiałeś o "500" co w seri miał czerwone lusterka.showtime pisze: a mi sie podobaja czerwone nie mozna byc takim konserwatystą że tylko black&white
showtime pisze:niech inni z ligi Variantów teraz kminią a nie tylko sobie mocy dodają
I później trzeba przejrzeć 50stron zeby cokolwiek znaleśctruckman pisze:Dostajesz za 150 stron w tym temacie o pierdołach, nawet u mnie tyle spamu nie było
truckman pisze:Z tym przykładem lusterk w porsche to tak dałeś jakbym ja pokazał, że subaru mają złote felgi to ja też maluje
Podejrzewam, że chodzi o mnie bo truckman wyszedł z gry... No tak, mój Golf w porównaniu do 2011 ma tylko większą mocshowtime pisze:niech inni z ligi Variantów teraz kminią a nie tylko sobie mocy dodają
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości