nie ważne czym ważne jakduzy_przemo pisze: Fotki robione zwykłym kompaktem żadna rewelacja, ale cieszę się że Ci się podobają.
heh to pozdrowieniaduzy_przemo pisze:Moja lepsza połowa, łazi na boso prawie jak Cejlowski.
Moderator: G0 Karcio
Widze,ze moja miejscowke do fotek tzn. most dalej trzeba jakies nowe poszukac albo zrobic grupowe zdjecieduzy_przemo pisze:Dzisiejszy update:
Różnica między tyłem a przodem wynosi 5 mm ( z tyłu jest dystans 10 mm ), gdy będę miał trochę więcej gotówki dokupię dystans 15 mm. Różnica się wyrówna.nie podoba mi się, że przód wystaje bardziej niż tył, no i te dekle takie łyse
Trochę mi szkoda niszczyć coś na co wydałem 2k (cały wydech z kwasu) coś pomyśle nad tym by dać kraniki grube od Audi Tdi ale to plan na przyszłość.djtomek pisze:duzy_przemo golf wygląda bajecznie ale... bedzie ze się czepiam-- ten wydech bym zmienił na coś bardziej dyskretnego
heh na forum widze ze te vr kwitna w kazdym grubszym projekcie powodzenia a moze tak się szarpnąc na 1,8t :> 225ps ;dduzy_przemo pisze: Na razie skupiam się by zacząć przeszczepiać VR-a.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości