Ha no bez kitu motyw. Dlatego leje na oklejanie. Jeszcze daje sobie z tydzień na myślenie potem coś zrobię z golfem...truckman pisze:odrywanie taśmy by steniu
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
lepiej pozno niz wcale...wiec wrzucam fotke jak u mnie to wygladaPaluch_wroc, no to u ciebie nie ma tak jakby 4 kolumny... kurde o co cho Pójdę zrobię zaraz( tzn po Barwach Szczęścia ) zdjęcia jak to jest u mnie i jak komunikuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Paluch_wroc, też czekasz na 10tego?? Pusto w spryskiwaczu, pusto w kance... Mi jeszcze zostało z 3/4 zbiornika ale do poniedziałku to słabo...
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
hehe..czego sie nie robi dla kolegow z forum specjalnie wyjezdzilem paliwko i zuzylem caly plynsteniu4 pisze:Paluch_wroc, też czekasz na 10tego?? Pusto w spryskiwaczu, pusto w kance... Mi jeszcze zostało z 3/4 zbiornika ale do poniedziałku to słabo...
auto jest w ciaglej eksploatacji wiec paliwo i plyn sa zawsze
______LET's GOLF______
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Paluch_wroc, u mnie jezeli chodzi o rozmieszczenie kontrolek jest tak samo, tylko (chociaz nawet) 1/2 FIS-a mi brak . Oj przydalby sie taki bajer a najlepiej odrazu z zegarami "sport edition" .
steniu4, kazdy czeka na 10-go A swoja droga to ladnie szalejesz jak z 3/4 baku do poniedzialku masz cienko . Ja tam duzo nie jezdze, ale z poltora baku mi na miesiac starczy
Tak ogolnie to wlasnie wrocilem ze spotu "garazowego" u Truckmana. Oczywiscie uwiecznilismy nasz spontan, a zeby pozniej miec dowody "Gdzie to po 22:00 sie wloczy?..." jak kobieta zapyta
steniu4, kazdy czeka na 10-go A swoja droga to ladnie szalejesz jak z 3/4 baku do poniedzialku masz cienko . Ja tam duzo nie jezdze, ale z poltora baku mi na miesiac starczy
Tak ogolnie to wlasnie wrocilem ze spotu "garazowego" u Truckmana. Oczywiscie uwiecznilismy nasz spontan, a zeby pozniej miec dowody "Gdzie to po 22:00 sie wloczy?..." jak kobieta zapyta
Spotkanie bardzo miłe, jak zwykle zresztą. Przy okazji dowiedziałem się, że benzyną ładnie schodzi farba, co trzeba będzie uskutecznić na grillu i emblemacie, bo po moim pomyśle weekendowym; a prysnę jeszcze jedną warstwę bezbarwnego, lakier niezbyt zasechł, ale spoko, front jak widać jest do roboty. Do czerwca będzie raczej ok
i tak nie uwierzy bo nie ma Cię na zdjęciuzeby pozniej miec dowody "Gdzie to po 22:00 sie wloczy?..." jak kobieta zapyta
One nigdy do końca nie wierzą w nasze tłumaczenia. Najlepiej nie tłumaczyć bo to nic nie zmieni... Kobieta ZAWSZE ma rację. Wiadomo
truckman, ładny garaż. Przenieśmy się z KC
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Nic dodac, nic ujac...!steniu4 pisze:i tak nie uwierzy bo nie ma Cię na zdjęciu
One nigdy do końca nie wierzą w nasze tłumaczenia. Najlepiej nie tłumaczyć bo to nic nie zmieni... Kobieta ZAWSZE ma rację. Wiadomo
Z tym przeniesieniem sie z KC to dobry pomysl Tu przyklad jakie tam "odjechane" furki mozna spotkac. Na foto moze ciezko poznac ale to stara Fiesta, ktora albo brala udzial w jakis rajdach, albo (nie wiem)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
W_I_T_E_K, mi tez bylo milo poznac. Juz z daleka widzialem, ze ladny Golfik podjezdza do skrzyzowania, ale gdybys nie "trabnal" pewnie obszedlbym sie smakiem i myslal "Kto to?" choc odrazu skojarzylem "to pewnie W_I_T_E_K !". To byl faktycznie
Z nastepnym spotem jestem jak najbardziej za
. Twoj tez pieknie sie prezentuje i ma pare detali, ktorych ciagle Ci zazdroszcze .W_I_T_E_K pisze:zbiego-okolicznościowy mini spot spontan
Z nastepnym spotem jestem jak najbardziej za