Podobno Opel Calibra :green_fuck:M4N14K pisze:coś mnie słuchy doszły że chcesz opuścić bandziorka i coś innego znaleźć
nie rób tego, żebyś nie żałował,
Zawsze marzył o takim wypasionym aucie .
Moderator: G0 Karcio
Podobno Opel Calibra :green_fuck:M4N14K pisze:coś mnie słuchy doszły że chcesz opuścić bandziorka i coś innego znaleźć
nie rób tego, żebyś nie żałował,
Kurcze, skąd wiedziałeś? Jak nie trafię zdrowej sztuki to będę sie rozglądał za Kadett'em GSIDj Darecki pisze: Podobno Opel Calibra :green_fuck:
Zawsze marzył o takim wypasionym aucie .
Już nie będzie jak z fabryki :green_fuck: Po lakierniku może być gorzej , jak paprak a takich to nie brakuje ..........Zybi236 pisze:Jak już mam go sobie zatrzymać to lakier ma być jak z fabryki, zero najmniejszych skaz
No to będzie prawie jak z fabrykiDj Darecki pisze: Już nie będzie jak z fabryki :green_fuck: Po lakierniku może być gorzej , jak paprak a takich to nie brakuje ..........
Sprzedam jak ktoś kupidarekmk3 pisze:Sprzedajesz go z tymi HMB???
Ciężko w dzisiejszych czasach o poważnego klienta, który by to docenił a pełno takich co by chcieli, żeby za 5 tys. im oddać tłumacząc, że za te pieniądze to MkIV można mieć... owszem, można ale w jakim stanie i z jakim silnikiem, wyposażeniem i po jakich przygodachrysiektr pisze:szkoda, że sprzedajesz.. fajna fura, zadbana, wypieszczona... mało już takich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości