No powiem że jestem bliski sukcesu ... została zrobiona mała rzeźba z czujnikiem wentylatora tzn. zamontowałem od PN i w troszkę innym miejscu ( w chłodnicy troszkę ze późno sie włączał ) no i na razie jest git jutro zaleje go PETRYGO i zrobię kilka jazd próbnych i mam nadzieje że już wiedzie wszystko OKm3tal pisze:jakiś czas temu miałem problem z uszczelką pod głowicą w tyłkowozie moich starych - peugeot partner. ale tam nie trzeba było niczego sprawdzać - ten olej w chłodnicy mówił sam za siebie było hardcore'owo, bo silnik był naprawdę bliski zatarciapczerniej pisze: test polega na sprawdzeniu zawartosci spalin w plynie chlodzacym przynajmniej u mnie tak to zrobili w mk1 i uszczelka glowicy byla do wymiany
a co do Twojego problemu pczerniej...
i jak się sprawy mają?pczerniej pisze:jutro jade jeszcze zobaczyć jedną rzecz i mam nadzieje że to będzie to bo jak nie to
[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Taki bezproblemowy swap to nie byl,duzo szukania co jest grane w silniku bylo,a dawca byl w sumie hmmm nie calkowicie kompletny co nie pczerniej No ale dales rade,przyjedz i zobacze sam jak to smigamkowalm pisze:Gratuluje właściwie bezproblemowego swapa
Takie pytanie - miałeś kompletnego dawcę?
Czekamy na jakiś filmik i Twoje osobiste wrażenia z jazdy :]
Bardzo fajne autko masz, a teraz i silniczek konkretny, jeszcze jak go podkręcisz troszkie :>
NORD-VAG.PL
- Walus
- Gadatliwa bestia
Piekne auto, i piekny motorek. Moim zdanie te 16 zaworowe motory beda chyba najlepsza produkcja VW
White Rally R16 MK I -viewtopic.php?t=67498
Pussy Wagon MK IV - viewtopic.php?p=3646082#3646082
Pussy Wagon MK IV - viewtopic.php?p=3646082#3646082
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Wiem, że były problemy z samym silnikiem, ale mi bardziej chodziło juz o kwestię po włożeniu silnika gdy był juz sprawny. Wszystko zabanglało jak widaćkkkubek pisze: Taki bezproblemowy swap to nie byl,duzo szukania co jest grane w silniku bylo,a dawca byl w sumie hmmm nie calkowicie kompletny co nie pczerniej No ale dales rade,przyjedz i zobacze sam jak to smiga
330KM/450Nm
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- PassatRider
- Nowicjusz
- Kontakt:
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: