GOLF MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich SKRADZIONO AUTO
Moderator: G0 Karcio
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich ;)
Z uwagi na przednie clear to ja bym zrobił wt z hella red white , później HBM a na koniec HCC tylko że to wiadomo jak jest to cena kosmos
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
hmmm rozum mówi red-white, ale serce podpowiada "będą różnić się tylko odcieniem niebieskiego"
Wojtek pisze:hmmm rozum mówi red-white, ale serce podpowiada "będą różnić się tylko odcieniem niebieskiego"
He he , nie ukrywam że podglądam twoje poczynania, bo jest robione po mojemu, no ale różnić się będą przecież więcej niż odcieniem (np. nie mam bagażnika na dachu ) ,
Z lampą zobaczę, najlepiej jakbym miał możliwość przymierzenia, no ale tak dobrze nie ma. Na razie obserwuję giełdę i aukcje, jak coś się trafi ładnego w normalnej kasie, to się zakupi .
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich ;)
to mi się podoba wiem że każdy ma swój gust, dlatego nigdy nie popychałem tego tematu ale jak już jest taka alternatywa to red-white załatwiłyby sprawę dalszym rozmyślaniem, uważam to za lepszą opcję... jeśli masz zamiar zmieniać przednie oświetlenie to widziałbym tu setup h1 smoked + blendy itp smoked + hbm na tyle byłoby trochę mniej podobieństw z Wojtkiem, moim zdaniem spasowałoby się ekstra z czarnymi wykończeniami kołaA r t u r pisze:No trzeba będzie się też nimi zająćAdrianao8 pisze:Teraz jeszcze jakieś ładne lampy i będzie bajka.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
o tak popieram - moim skromnym zdaniemPOOREK pisze: red-white załatwiłyby sprawę
Z przodu raczej zmieniać nie będę, bo in.pro mi się podobają, z tyłu zobaczę co się trafi, ale korci mi te HCC, chyba sobie zaraz VT zrobię .POOREK pisze:jeśli masz zamiar zmieniać przednie oświetlenie to widziałbym tu setup h1 smoked + blendy itp smoked + hbm na tyle byłoby trochę mniej podobieństw z Wojtkiem, moim zdaniem spasowałoby się ekstra z czarnymi wykończeniami koła
Trochę w sumie już dużo tych red-white na forum, hmm a diodowych małocookies pisze:o tak popieram - moim skromnym zdaniem
no i najważniejsze żeby Tobie sie podobało a nie robić pod publikęA r t u r pisze: Trochę w sumie już dużo tych red-white na forum, hmm a diodowych mało
ja też poluję na HCC ale te ceny
Dokładnie jak już się trafią to ceny szalonecookies pisze:HCC ale te ceny
to ja proponuję byś zakupiła te hcc z giełdy, a ja odkupię Twoje red - whitecookies pisze:ja też poluję na HCC
Wszystko robię po swojemu właśniecookies pisze:no i najważniejsze żeby Tobie sie podobało a nie robić pod publikę
Zrobiłem sobie VT lamp, mi nadal bardziej podobają się/pasują HCC
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
bo to najlepsze lampy Szkoda tylko że z przodem ci się będą gryzły
cookies pisze:Extra z HCC
Fredi88 pisze:bo to najlepsze lampy Szkoda tylko że z przodem ci się będą gryzły
Frontu raczej nie będę zmieniał, no przynajmniej w tym roku nie planuję.
Pierwsza rysa boli najbardziej, a do tego jeszcze nie ja prowadziłem .
- pawka508
- Gadatliwa bestia
A r t u r, uuuuuuuuuuuuu jest ból i to ostry znam to uczucie
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628