[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
mialem bialy chlodny,jedna sie spalila-kupilem nowa ktora lekko tracila niebieskawym jakos ;/ podczas kontroli pan orzekl ze to niebieski,zapytal babki co ze mna zatrzymali do kontroli "jaki pani kolor tu widzi w tej lampie?"a ona ULTRAFIOLET
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a podobno to faceci nie odróżniają kolorówAdrian1989 pisze:a ona ULTRAFIOLET
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Frykas, mówisz masz robione z okna bo taki upał że tylko człowiek się ruszy i się cały lepi
Adrian1989, moje są białe chłodne znalazł się ze 2 miesiące temu jeden z miśków który chciał mi zabrać dowód na szczęście sprytnie poprowadziłem rozmowę i z każdym następnym słowem, sam sobie zaprzeczał doszliśmy do porównania pomiędzy halogenem przy stacji benzynowej a żarówką w samochodzie i chyba rozwiałem mu wszelkie nadzieje na zabranie mi dowodu na koniec grzecznie skwitowałem: jak wg Pana to jest niebieski, nich Pan dowód bierze ja jutro na komisariat podjadę nie zmieniając żarówek i tak mi dowód oddadzą
dodam jeszcze rzecz którą zawsze powtarzam, oko aparatu widzi inaczej niż oko człowieka
binekbnk, spoko, dzięki
rysiektr, istnieją różne głupie stereotypy
arturek320, dzięki a to gdzie widziałeś moje białe ledy w tablicy że tak mówisz?
zwróćcie uwagę Panowie że wszystkie te foty są jakby minimalnie przebarwione niebieskim dzisiaj została nabita i odgrzybiona klima, aż miło
pozdraVWiam
Adrian1989, moje są białe chłodne znalazł się ze 2 miesiące temu jeden z miśków który chciał mi zabrać dowód na szczęście sprytnie poprowadziłem rozmowę i z każdym następnym słowem, sam sobie zaprzeczał doszliśmy do porównania pomiędzy halogenem przy stacji benzynowej a żarówką w samochodzie i chyba rozwiałem mu wszelkie nadzieje na zabranie mi dowodu na koniec grzecznie skwitowałem: jak wg Pana to jest niebieski, nich Pan dowód bierze ja jutro na komisariat podjadę nie zmieniając żarówek i tak mi dowód oddadzą
dodam jeszcze rzecz którą zawsze powtarzam, oko aparatu widzi inaczej niż oko człowieka
binekbnk, spoko, dzięki
rysiektr, istnieją różne głupie stereotypy
arturek320, dzięki a to gdzie widziałeś moje białe ledy w tablicy że tak mówisz?
zwróćcie uwagę Panowie że wszystkie te foty są jakby minimalnie przebarwione niebieskim dzisiaj została nabita i odgrzybiona klima, aż miło
pozdraVWiam
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
zanieek, dzięki, naprawdę miło się czyta i zachciewa się cokolwiek robić bo czasami mam chwile zwątpienia i myśli o sprzedaży głupie to ale chyba sporo osób tak ma co jakiś czas
RafaelloW007, golf jak golf, po prostu jest zadbany i bez zbędnego ścierwa muszę pomyśleć, może wybiorę się na jakąś małą sesyjkę, tylko nie mam pomysłu gdzie już chyba wszystkie miejscówki wyczerpałem... słabizna u nas z miejscami na foty założysz w końcu ten temat? wiem że nic się nie dzieje, albo dzieje się nie wiele ale chodzi o sam fakt ojjj będziesz musiał karniaka wypić
RafaelloW007, golf jak golf, po prostu jest zadbany i bez zbędnego ścierwa muszę pomyśleć, może wybiorę się na jakąś małą sesyjkę, tylko nie mam pomysłu gdzie już chyba wszystkie miejscówki wyczerpałem... słabizna u nas z miejscami na foty założysz w końcu ten temat? wiem że nic się nie dzieje, albo dzieje się nie wiele ale chodzi o sam fakt ojjj będziesz musiał karniaka wypić
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
POOREK, hehe spoko spoko, temacik będzie jak aparat z naprawy odbiore
Ostatnio zmieniony pn lip 12, 2010 22:43 przez RafaelloW007, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
arturek320, zanieek,
RafaelloW007, to pogoń ten serwis
RafaelloW007, to pogoń ten serwis
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl