dziekuje za wszystkie komentarze
autko stoi juz na stalowych felgach i najprawdopodobniej sobie troche jeszcze postoi, na 90 % puscila mi uszczelka pod glowica, przy sprawdzaniu stanu oleju na bagnecie zauwazylem cos jakby osadzajaca sie na nim "smietane"

, sprawdzajac stan plynu chlodniczego zauwazylem niewielki jego ubytek,zawsze myslalem,ze mam gdzies w ukladzie niewielki wyciek,gdyz ubywalo go naprawde niewiele,jedyne co mnie dziwi,to to,ze stan oleju sie nie za bardzo zwiekszyl,slyszalem tez taka opinie,ze w czasie zimy jak silnik jest nie dogrzany to takie rzeczy maja prawo sie dziac, aczkolwiek i tak mysle,ze to uszczelka

jutro podjade do mechanika,spytam sie o koszta i termin naprawy, jak to mowia: jak nie urok to sraczka
kkkubek, kolka juz niestety zdjete,ciezko by bylo na nich do warsztatu wjechac, tak wiec w zwiazku z awaria autka,raczej nici ze spotu
jezeli chodzi o klatke,to zawsze mi sie marzyla,mam nadzieje,ze kiedys zawita w goferku,
Marcin SoYa, dzieki za komentarzyk, co do fotek to do dopiero na wiosne,jak juz zawita do nas na stale,a co do dzialu to jest mi tu dosc dobrze

,mysle,ze jest tu kilka autek ktore o wiele bardziej zasluguja niz moj na zmiane dzialu
ojciec89,
slowik_GTI, dziekuje panowie za mile komentarze
idgray, hehe mam nadzieje,ze sie uda pojechac
Bula88, danke
no i jeszcze kilka fotek na alu, pozdraVWiam