[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no to teraz wyglada mega zaj... strasznie mi sie podoba
gratuluje kawal dobrej roboty odwaliles kolego z tymi felgami
co do rantu to jak brakuje ci tak malo to moze wez szlifierke tarcze listkowa i przejedz go troszke, kolega tak robil kiedys w mk3 i pomoglo wiec moze i u ciebie bedzie skoro mowisz ze tak niewiele brakuje do szczescia
gratuluje kawal dobrej roboty odwaliles kolego z tymi felgami
co do rantu to jak brakuje ci tak malo to moze wez szlifierke tarcze listkowa i przejedz go troszke, kolega tak robil kiedys w mk3 i pomoglo wiec moze i u ciebie bedzie skoro mowisz ze tak niewiele brakuje do szczescia
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2008 23:07 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co pamietam to bylo na maxa,nizej sie juz nie udalo Wszyscy wszystko wywalaja a ja w mk1 wszystko zostawie i bede inny Gary jak sie uda w niedziele zajechac na spota to wezme lutro i cykne twojej furce moze jakas mini sesjekamiloooo pisze:kkkubek z tego co pamietam to nie miales chyba na ostatnim talerzyku tylko srodkowym wiec nie bylo 80/80
tak jest gary jechalem zimowym dupowozem w postaci vectry heee
hehe wszyscy kanapy wyrzucaja chyba musze cos jeszcze wyrzucic zeby nie byc jak wszyscy
pozdroo
NORD-VAG.PL
na 90% bylo na srodkukkkubek pisze:
Z tego co pamietam to bylo na maxa,nizej sie juz nie udalo Wszyscy wszystko wywalaja a ja w mk1 wszystko zostawie i bede inny Gary jak sie uda w niedziele zajechac na spota to wezme lutro i cykne twojej furce moze jakas mini sesje
zostawiaj i beda cie wszyscy objezdzac buhhehehheehe
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
dziekuje za wszystkie komentarze
autko stoi juz na stalowych felgach i najprawdopodobniej sobie troche jeszcze postoi, na 90 % puscila mi uszczelka pod glowica, przy sprawdzaniu stanu oleju na bagnecie zauwazylem cos jakby osadzajaca sie na nim "smietane" , sprawdzajac stan plynu chlodniczego zauwazylem niewielki jego ubytek,zawsze myslalem,ze mam gdzies w ukladzie niewielki wyciek,gdyz ubywalo go naprawde niewiele,jedyne co mnie dziwi,to to,ze stan oleju sie nie za bardzo zwiekszyl,slyszalem tez taka opinie,ze w czasie zimy jak silnik jest nie dogrzany to takie rzeczy maja prawo sie dziac, aczkolwiek i tak mysle,ze to uszczelka jutro podjade do mechanika,spytam sie o koszta i termin naprawy, jak to mowia: jak nie urok to sraczka
kkkubek, kolka juz niestety zdjete,ciezko by bylo na nich do warsztatu wjechac, tak wiec w zwiazku z awaria autka,raczej nici ze spotu
jezeli chodzi o klatke,to zawsze mi sie marzyla,mam nadzieje,ze kiedys zawita w goferku,
Marcin SoYa, dzieki za komentarzyk, co do fotek to do dopiero na wiosne,jak juz zawita do nas na stale,a co do dzialu to jest mi tu dosc dobrze ,mysle,ze jest tu kilka autek ktore o wiele bardziej zasluguja niz moj na zmiane dzialu
ojciec89, slowik_GTI, dziekuje panowie za mile komentarze
idgray, hehe mam nadzieje,ze sie uda pojechac
Bula88, danke
no i jeszcze kilka fotek na alu, pozdraVWiam
autko stoi juz na stalowych felgach i najprawdopodobniej sobie troche jeszcze postoi, na 90 % puscila mi uszczelka pod glowica, przy sprawdzaniu stanu oleju na bagnecie zauwazylem cos jakby osadzajaca sie na nim "smietane" , sprawdzajac stan plynu chlodniczego zauwazylem niewielki jego ubytek,zawsze myslalem,ze mam gdzies w ukladzie niewielki wyciek,gdyz ubywalo go naprawde niewiele,jedyne co mnie dziwi,to to,ze stan oleju sie nie za bardzo zwiekszyl,slyszalem tez taka opinie,ze w czasie zimy jak silnik jest nie dogrzany to takie rzeczy maja prawo sie dziac, aczkolwiek i tak mysle,ze to uszczelka jutro podjade do mechanika,spytam sie o koszta i termin naprawy, jak to mowia: jak nie urok to sraczka
kkkubek, kolka juz niestety zdjete,ciezko by bylo na nich do warsztatu wjechac, tak wiec w zwiazku z awaria autka,raczej nici ze spotu
jezeli chodzi o klatke,to zawsze mi sie marzyla,mam nadzieje,ze kiedys zawita w goferku,
Marcin SoYa, dzieki za komentarzyk, co do fotek to do dopiero na wiosne,jak juz zawita do nas na stale,a co do dzialu to jest mi tu dosc dobrze ,mysle,ze jest tu kilka autek ktore o wiele bardziej zasluguja niz moj na zmiane dzialu
ojciec89, slowik_GTI, dziekuje panowie za mile komentarze
idgray, hehe mam nadzieje,ze sie uda pojechac
Bula88, danke
no i jeszcze kilka fotek na alu, pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony śr sty 16, 2008 14:34 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.