nic od niego nie bierz niech sam sie pobawipczerniej pisze:spoko nie pa problemukkkubek pisze:Widze ze polerka dobrze ci idze to dostaniesz kolektor z mojego vr do polerki
i zobaczy jak jest fajnie
Moderator: G0 Karcio
Dokladnie tez tak mysle ze o takie % Kamilowi chodzilo Jak tam idzie dalsze polerowanie i dawaj foty z nowymi lusterkamidawid018 pisze:kamiloooo pisze:70%
fot lusterek nie mam zrobionych jak tylko wyzdrowieje to pojadę do roboty cyknę i wrzucę , co do polerki to narazię też stanęła w miejscu czekam na dostawę pastykkkubek pisze:Jak tam idzie dalsze polerowanie i dawaj foty z nowymi lusterkami
No to dobra wiadomosc,jeszcze troche i bedzie prawakopczerniej pisze:Dzięki panowie za komentarze
kkkubek nie ma co sie kłócić będziemy polerować a kamiloooo będzie nadzorować
[ Dodano: 29 Lut 2008 12:35 ]fot lusterek nie mam zrobionych jak tylko wyzdrowieje to pojadę do roboty cyknę i wrzucę , co do polerki to narazię też stanęła w miejscu czekam na dostawę pastykkkubek pisze:Jak tam idzie dalsze polerowanie i dawaj foty z nowymi lusterkami
Najlepsza wiadomość na koniec sąd przychylił się do mojej prośby i 2 czerwca powracam na ulice
ojjjj na pewno tak nie będzie , człowiek mądry po szkodzieidgray pisze:tylko nie świętu przed tym dniem zbyt intensywniepczerniej pisze:2 czerwca powracam na ulice
no nie wiem można opić na Cultstyle.dekkkubek pisze:Jak nie Trzeba bedzie konkretnie opic ze prawko oddaliidgray pisze:tylko nie świętu przed tym dniem zbyt intensywniepczerniej pisze:2 czerwca powracam na ulice
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości