Golf MK2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION
Moderator: G0 Karcio
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mialem propozycje z legnicy. mam zamiar odwiedzic legnice i sie zorientowac co oferuja itd.. ale ze wstepnych rozmow smierdzi kupa bo zostawiaja sobie tylko to co mnie wyniosloby 15 procent ogolnych kosztow, ponadto juz swoj projekt... generalnie jutro bede mial wiecej czasu to zadzwonie i byc moze podjade..
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
[ Dodano: Czw Lis 08, 2007 09:25 ]
Ale coż - najwyraźniej się pomyliłem. Może w takim razie powiesz nam o jakie wtryski chodzi ?
Jestem przekonany, że gdzieś widziałem taką wypowiedź. Niekoniecznie na tym forum...evolution pisze:hehe farta.. nie sadze.. ten silnik przezyl juz taki stuk , że ze startu do odcinka kjs ruszajac na mecie go bylo slychac, w sensie ten stuk... wiec mysle ze duzo przezyje.. duze .. maja zapas.. pisalem juz gdziesolozwirski pisze:A jakie masz tam wtryski? Masz farta ze ci sie nic nie stopiloevolution pisze:jessuuuu.... pisalem w innym temacie... zalamany przewod paliwowy. po naciaganiu auta po tuningowisku... ( moze nie pamietasz fotek zmielonego przodu na latarni??:> ) usterka ktora sam z blacharzem zrobilem w pospiechu.. zlapalismy auto lancuchem o belke i zalamalo przewod miedzialy fi 10 ze zrobil sie przeswit ze 3 mm2 po zhamowaniu w jecie zaczalem szukac przyczyny zbyt malgo przeplywu paliwa i wyszlo... i cisnienie jak pisalem wczesniej rosło od zbyt ubogiej mieszzanki i gwaltownie rosnacej temperatury spalin.. wtryski robia w rc okolo 60 procent... teraz...
[ Dodano: Sro Lis 07, 2007 18:33 ]ty zmien zajecie same niesprawdzone informacje...TOMEKKK pisze:Zdaje się, że coś koło 500ccolozwirski pisze: A jakie masz tam wtryski? Masz farta ze ci sie nic nie stopilo
Ale coż - najwyraźniej się pomyliłem. Może w takim razie powiesz nam o jakie wtryski chodzi ?
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 10:25 przez TOMEKKK, łącznie zmieniany 2 razy.
Diesel? Only in Ikarus !
[img]http://img4.imageshack.us/img4/3213/failsqv3.jpg[/img]
Digitun.pl
Digitun.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wtryski w tej chwili mam takie ze moge teoretycznie jeszcze duzo w silnik pierdnac. pytanie czy wytrzymaja korby...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
A korby seria ? Moje były wczoraj badane i na szczęście są ok. Tłoki i pierścienie zniszczyłem podtlenkiem, ale korby się trzymają. Problem w tym, że ja mam mniejszą moc stałą.evolution pisze:wtryski w tej chwili mam takie ze moge teoretycznie jeszcze duzo w silnik pierdnac. pytanie czy wytrzymaja korby...
Diesel? Only in Ikarus !
Digitun.pl
Digitun.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
za duzo chcialbys wiedziec.. mocne korby sa. poprzednie poszly w precle przy ~51 psi
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 16:45 przez evolution, łącznie zmieniany 1 raz.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
To jakas tajemnica z tymi wtryskami? Na SR pisales o 320evolution pisze:olozwirski napisał/a:
evolution napisał/a:
jessuuuu.... pisalem w innym temacie... zalamany przewod paliwowy. po naciaganiu auta po tuningowisku... ( moze nie pamietasz fotek zmielonego przodu na latarni??:> ) usterka ktora sam z blacharzem zrobilem w pospiechu.. zlapalismy auto lancuchem o belke i zalamalo przewod miedzialy fi 10 ze zrobil sie przeswit ze 3 mm2 po zhamowaniu w jecie zaczalem szukac przyczyny zbyt malgo przeplywu paliwa i wyszlo... i cisnienie jak pisalem wczesniej rosło od zbyt ubogiej mieszzanki i gwaltownie rosnacej temperatury spalin.. wtryski robia w rc okolo 60 procent... teraz...
A jakie masz tam wtryski? Masz farta ze ci sie nic nie stopilo
hehe farta.. nie sadze.. ten silnik przezyl juz taki stuk , że ze startu do odcinka kjs ruszajac na mecie go bylo slychac, w sensie ten stuk... wiec mysle ze duzo przezyje.. duze .. maja zapas.. pisalem juz gdzies
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
na sr pisalem ze daja paliwa 320 cc na minute przy tej mocy co mam. a ile maja cc to juz moje... po drugie pisalem juz ile maja na forum. searcz waszym przyjacielem jest.... fakt jest taki ze maja duuuuuuuzy zapas... i mam zamiar przetestowac nowe napedy...
a dobra wtryski W TEJ chwili 880 cc @ 3 BAR DC 100 % cobyscie zli nie chodzili... map juz 400 kPa
a dobra wtryski W TEJ chwili 880 cc @ 3 BAR DC 100 % cobyscie zli nie chodzili... map juz 400 kPa
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 20:11 przez evolution, łącznie zmieniany 2 razy.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
dzieki łaskawco za te tajne informacje,evolution pisze:na sr pisalem ze daja paliwa 320 cc na minute przy tej mocy co mam. a ile maja cc to juz moje... po drugie pisalem juz ile maja na forum. searcz waszym przyjacielem jest.... fakt jest taki ze maja duuuuuuuzy zapas... i mam zamiar przetestowac nowe napedy...
www.vrservice.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie koluje, nie koluje. pisalo ze dwie minuty fakt. a tajne informacje sa nie podane... te kazdy kto ma jakiekolwiek pojecie zobaczy pod maska
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
sam sobie zrob:) ja sam nigdy nie robilem.. robia inni... i znow search waszym przyjacielem
[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 19:58 ]
nawiazujac do wypowiedzi z innego forum. podczas zasymulowania obciazenia i pracy silnika dla sterownika podczas minuty przy @6000 rpm = 200Hz wtryski pod zasymulowanym cisnieniem 1.3 bar czyli troche wiecej niz to co mial golf podczas hamowania dynometem wypluly z siebie 4 razy po 320 cc DC odpowiadalo matemaycznej wartosci 325 czyli 37 procent od podstawowych wtryskow @ 3 bar ( bezwzgledne zasymulowane 530 kpa [ 100kpa atmosferycznego 300 zaworu i 130 kpa zasymulowanego cisnieniadoladowania] ). wartosci sa zmierzone podczas szukania niedoboru paliwa i po jego usunieciu i wlozeniu epromu z wlasciwym softem (wartosc z zalamanym przewodem i moca 303 ps to 275 cc przy dc 100 %, cisnienia juz nie pamietam ale bylo male na listwie)
nawiazujac do wypowiedzi z innego forum. podczas zasymulowania obciazenia i pracy silnika dla sterownika podczas minuty przy @6000 rpm = 200Hz wtryski pod zasymulowanym cisnieniem 1.3 bar czyli troche wiecej niz to co mial golf podczas hamowania dynometem wypluly z siebie 4 razy po 320 cc DC odpowiadalo matemaycznej wartosci 325 czyli 37 procent od podstawowych wtryskow @ 3 bar ( bezwzgledne zasymulowane 530 kpa [ 100kpa atmosferycznego 300 zaworu i 130 kpa zasymulowanego cisnieniadoladowania] ). wartosci sa zmierzone podczas szukania niedoboru paliwa i po jego usunieciu i wlozeniu epromu z wlasciwym softem (wartosc z zalamanym przewodem i moca 303 ps to 275 cc przy dc 100 %, cisnienia juz nie pamietam ale bylo male na listwie)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Byłem wczoraj u Bobika i widziałem twój wykres. Jeżeli autko będzie bezawaryjne, to czasy poniżej 13 sekund są absolutnie w zasięgu. Gratzevolution pisze:sam sobie zrob:) ja sam nigdy nie robilem.. robia inni... i znow search waszym przyjacielem
Diesel? Only in Ikarus !
Digitun.pl
Digitun.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
generalnie ja juz mam procedure startowa i pare innych ciekawych rozwiazan... :0 jak auto bedzie bezawaryjne i wykorzystam nowy mapsensor to mysle o 11...TOMEKKK pisze:Byłem wczoraj u Bobika i widziałem twój wykres. Jeżeli autko będzie bezawaryjne, to czasy poniżej 13 sekund są absolutnie w zasięgu. Gratz
poki co napedy, napedy i jeszcze raz napedy. fabryczne syncro z 90 ps juz nie robia...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT