Normalnie wszedł, nic nie było wycinane.KamilP pisze:Jak Ty go tam zmieściłeś?
Niee no nie mam pytań
Dawaj go na warsztat, trochę popieszczę i wejdzie.BARANMC1 pisze:Olo teraz kolejne wyzwanie VW UP z R36 hahahahha
Moderator: G0 Karcio
Normalnie wszedł, nic nie było wycinane.KamilP pisze:Jak Ty go tam zmieściłeś?
Niee no nie mam pytań
Dawaj go na warsztat, trochę popieszczę i wejdzie.BARANMC1 pisze:Olo teraz kolejne wyzwanie VW UP z R36 hahahahha
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
eomer pisze:olozwirski, Audi widziane na Bemowie, ogólnie to wzbudziło ciekawe komentarze wśród obserwujących
Liczyłem na coś pomiędzy 13.5 a 13.0, smród sprzęgła pozbawił mnie złudzeń.herbiasty pisze: z taki laczem to pewnie juz niskie 13 kreci albo wysokie 12
To jest otwarta kwestia.eden1992 pisze:Olo będziesz na Nightpower 2013 w Olsztynie?
Dzieki, to już ostatni VAG projekt, wiec ani razu... Jeszcze zamierzam w nieokreślonej przyszłości zbudować coś polskiego, jednak z niemieckim sercem, sam nie wiem co, fiat 125, polonez, warszawa, syrena. Cos z tej listy, chyba rzucę moneta.Krzysiek W. pisze:olozwirski, ile razy mnie jeszcze zadziwisz? Szacun za projekt.
Jest jakiś czynnik który wpłynął na tą decyzję?olozwirski pisze:Dzieki, to już ostatni VAG projekt, wiec ani razu...
Ooo to będzie dobreolozwirski pisze:Jeszcze zamierzam w nieokreślonej przyszłości zbudować coś polskiego
Polonez z vr6 już w tvn turbo był, syrena z silnikiem od bmw też, to moze 125p z v8 audi??olozwirski pisze:coś polskiego, jednak z niemieckim sercem, sam nie wiem co, fiat 125, polonez, warszawa, syrena.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości