[MK3] VOLKSWAGEN GOLF 3 BY WEGIEL ,,GERMAN-STYLE,,
Moderator: G0 Karcio
Dzieki ale bedzie jeszcze okazja wypic pifko i poogldac swoje Golfiki nawzajemkkkubek pisze:Golfik wyglada swietnie,szkoda ze zabraklo go na Mani Chetnie bym sobie autko poogladal
Szczeze wczesniejsze Brocki mi sie bardziej podobaly ale na RSL'kach tez mi pasi fakt ze maly troszke parapet maja ale ten sezon jeszcze przetrzymam na nich a co do clarow to poze obwodki pryne na czarno zamiast chromu lub kupie nowe bo mam pewna wizjeZbignieVW pisze:fajnie wyglada osobiście nie podobaja mi sie klary ale to tylko moje skromne zdanie
acha i jeszcze jedno ........przydała by sie jakaś szeroka fela, ten RSL jest kiepściutki nie wzbudza respektu
nie pamietam dokladnie ale chyba 1cm CastoramaTuningShopKRZYWy pisze:Węgiel małe pytanko: jakiej szerokości masz naklejone listwy chromowane na grill
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
wegiel czy 3 d czy 5 d to to samo
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Chrom z lampek wkrotce zniknie bedzie zamiat chromu w kolorze auta, a co do felg to nie da rady zeby sie ladnie schowaly bo ET nie pozwala ale na Niemcownie bedzie GROBO... pare drobnych zmian sie szykuje mam nadzieje, ze zdarze wszystko zrobic, narazie zakonserwowalem cale podwozie wiec rudy na tej glebie sobie nie poradzi tak latwo lampka w srodku nad glowa z czarnej zostala zrobiona w ala'chromie jutro jak bedzie czas i pogoda to moze mala sesja bedzie zrobionaidgray pisze:to teraz te 15 cali się w nadkola schowa i ni będzie do czego się przyczepić no może do tylnych lamp
jeszcze szukam progow a jak juz dostane to tylni zderzak a raczej dolna czesc pojdzie w struktorke i bedzie ladny czarnu obrys u dolu auta.
jak nie mozna ja sobie radze bardzo dobrze tylko trzeba wiedziec jaka droge obrac...k0nr4d pisze:Przez glebę nie możesz jeździć po 70% polskich dróg
jaki tam bzik poprostu przyciaganie ziemskie dobrze na mnie oddzialujeRoli pisze:Ty masz bzika na punkcie tej gleby(bez obrazy)
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Chrom z lampek wkrotce zniknie
http://www.mapet-TUNING.com
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: