[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no to w sumie nie musze kupowac RS zeby zobaczyc jak moje auto bedzie na nich wygladac
rejden mam nadzieje ze na jakims zlocie uda sie cyknac fotke blizniakow
rejden mam nadzieje ze na jakims zlocie uda sie cyknac fotke blizniakow
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
Łukasz dla mnie jestes mega gosciem ,jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos wyciagnol a pozniej wsadzil amorki z tylu w takim tempie,jeszcze dlugo po akcji nie moglem uwierzyc w to co widzialem1 6 D pisze:Auto już wyruszyło na VWmanie, a to za sprawą dosyć szybkiego podniesienia auta bo był pewien haczący problem z tyłu
hehe to teraz juz wiem skad te odbite lapska na masceGRZANA pisze:Widzialem, dotykalem
Bylo dobrze ,ale to nie kolo na ktorym chce widziec golfaGRZANA pisze:jak dla mnie to na steffanach jest mega
PolecialyGRZANA pisze:wywal te rsy do kosza
Gleba byla ustawiona pod Rs-y ,w ostatniej chwili okazalo sie ,ze niestety nie bedzie mi dane na nich pojechac na Manie...dlatego byl tak wysoko ,poza tym trzeba bylo podniesc tyl bo okazalo sie ze bez zagietych rantow nie da sie jezdzic na 9" Steffanie....GRZANA pisze:nizej go
Kacpersky ja nie dziele ludzi na tych od lepszych aut i gorszych ,tylko na spoko kolesi i troche mniej spoko...a doskonale wiesz ,ze mam cie za sympatycznego goscia,wiec nie boj zaby jeszcze nie jedno piwko spijemy....kacpersky pisze:witam. to sie kolego nie postaral i ze mna nie wypil. no ale mial lepsza ekipe wiec nie ma co sie dziwic, wkoncu u nas tylko same ulepy byly
No w koncu jakies rozsadne slowokacpersky pisze:jednak ja wole twojego mk2 na rs'ach, polerka, zlote srubki itd
Spokojnie bedzie ,bedzie,w koncu ma zagoscic gwint ,a gwint jest po to zeby go krecic na max-akacpersky pisze:no i nizej zeby bylo
Dzieki.Pzdrkacpersky pisze:ale autko ogolnie bardzo ladnie wyglada
pozdrawiam
Grubas to bedzie na innym kole,w troszeczke innym wydaniu niz zamierzone wczesniej...idgray pisze:na steffanach dobrze wyglądał, grubas taki mały się zrobił
?becior pisze:Respect!!! zmiany w aucie idą w baaardzo pozytywnym kierunku :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pn sie 04, 2008 23:36 przez rejden, łącznie zmieniany 2 razy.
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no i na to czekalemKacpersky ja nie dziele ludzi na tych od lepszych aut i gorszych ,tylko na spoko kolesi i troche mniej spoko...a doskonale wiesz ,ze mam cie za sympatycznego goscia,wiec nie boj zaby jeszcze nie jedno piwko spijemy....
z tym pifkiem to mam nadzieje jeszcze w te wakacje wypali
pozdrawiam i do zobaczenia ( zielony do rs'a by pasowal )
kkkubek pisze:Auto prezentuje sie super,jak zrealizujesz to co chcesz wogole bedzie super
Dzieki panowie ,jak dla mnie w obecnym stanie nie jest tak jak sobie wymyslilem i wymarzylem....wiec jeszcze dluuuuuuuga drogapczerniej pisze:Autko super wygląda , w kołach brakuje tylko jakiś śrubek pod kolor i jak dla mnie świetnie by wygląda
kkkubek pisze:Dobrze bylo sie spotkac,pogadac wypic i sie posmiac,do nastepenj imprezki,pozdrawiam
Teraz juz wiem czemu Idgray z taka checia smiga na zloty,poprostu ma niezla Koszalinska ekipe do imprezowania....do nastepnej imprezki.Pzdrpczerniej pisze:no i super było znowu Cię spotkać spić piwko i pogadać do następnego ...
[ Dodano: 05 Sie 2008 18:23 ]
ty mnie tu za slowka nie lap :green_fuck:idgray pisze: będę o tym pamiętał jak tylko gwint trafi do zielonego