Marcin GTI pisze:Według mnie ventyl na tych felgach jest kozak i niema co zmieniać Pozdro
dokładnie ale dodaj jeszcze + gwint i bedzie rewelka
Moderator: G0 Karcio
właśnie nie jest tak do końca bo powstały pewne problemy i nie wiem czy wejdę w jego posiadanie mam nadziej tylko że nie wtopie z kasąwajda1 pisze:przecierz zakupiles gwinta KW
zmienić to by się przydało chociaż rantMarcin GTI pisze:jest kozak i niema co zmieniać
aha,ale nie powinienes,przecierz aukcja to tak jak umowa,jak masz odowd wplaty na konto,to gosciu jak ci nie wysle gwinta,to akse MUSI odeslac i jak bys chcial gwinta nowego jak by z tym nie poszlo,to koles ma w idealnym satnie,z regulacja twardosci z przodu chyba,tu dam ci linka pogladowegoidgray pisze:właśnie nie jest tak do końca bo powstały pewne problemy i nie wiem czy wejdę w jego posiadanie mam nadziej tylko że nie wtopie z kasą
piękny ten gwint ale nie na moją kieszeńwajda1 pisze:koles ma w idealnym satnie,z regulacja twardosci z przodu chyba,tu dam ci linka pogladowego
MAPET pisze:id nei mow ze walek koles robi
sprawa ma się tak że zamiast gwintu dostałem jakiś pstryczek z napisem start/stoppiter no nie mow ze cos z tym gwintem nie tak
na sesjęK I L L E R pisze:Vento wkońcu się hokeja doczekało
moge "oddać" swoje 2x1.5 i 2x2.5 (nowe, nie założone, bez najmniejszej ryski)idgray pisze: zamiast tych dystansów wolał bym szerszy rant
są aukcje w których od 1" do 3.5" są w jednakowej cenie... niemniej najwięcej wychodzi przelewpczerniej pisze:na ebay.de sa tylko ze ceny zaczynają sie od 60 E za sztukę im szersze tym drozsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości