niestety nie żartuje, golf po sezonie idzie na części.LASOT-A pisze:Ej no nie żartuj. Piękne MK3 i jaki wypas
z autkiem coś tam sie dzieje wyczyściłem z grubsza komorę po syfach typu smary brudy lat wcześniejszych pomalowałem w czarny mat zbiorniczki od spryskiwaczy/wyrównawczy/hamulcowy wywaliłem centralke od alarmu i parę zbędnych dupereli. oczywiście nie ma być cleana ale jakoś tam w miarę bez pedantyzmu :p
Ranty już zaklepane wiec trzeba będzie sprawdzić jak sie kładzie na RS ale to w nast tyg bo rozkręciłem felgi ranty sie polerują a bębny dałem do malowania proszkowego.
z racji tego że był swap to przedni pas nie pasował z GTi kupiłem z vr6 i on był troche umęczony bo były w nim wywiercone dziury [prawdopodobnie na krańcówkę alarmu] gdzieś tam lekkie kropi jakiejś srebrnej farby więc wpadłem na pomysł żeby nie demontować całego pasa, płacić za spawanie plastiku i malowanie pozbierać wlepki od znajomych oraz ze sklepów i taki mały stickers bomb ;] na foto nie dokończony bo zabrakło ale na dzień dzisiejszy już prawie cały pas skończony
standardowo zdjęcia z domofonu