Panie czy nie Panie ale z DSG przemieszczają się szybciejMatthewG pisze:Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa
SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
Mk6 Golf R DSG 4x4 +300KM virus 2.00 by CS Łódź
www.proturbo.com.pl
Re: Mk6 Golf R DSG 4x4 +300KM virus 2.00 by CS Łódź
Wszystko zależy do czego samochód ma służyć. Gdybym swój kupował do zastosowań weekendowych na pewno miałby troje drzwi i ręczną skrzynię. W codziennej eksploatacji pięcioro drzwi i DSG sprawdzają się idealnie. Wiem co mówię, bo półtora roku jeździłem Imprezą GT i po pół godziny stania w korku miałem już różne ciekawe pomysły na wciskanie sprzęgła.MatthewG pisze:Sedno sprawy vrs!
Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa
@MatthewG
Tą białą R-kę miałem nawet kupić, ale z ceną tak poszli po bandzie że dałem sobie spokój. Poza tym to DSG
@daniel1d
Z tym nikt nie polemizuje
Tą białą R-kę miałem nawet kupić, ale z ceną tak poszli po bandzie że dałem sobie spokój. Poza tym to DSG
@daniel1d
Z tym nikt nie polemizuje
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Aaa bo z maszyną nie wygraszdaniel1d pisze:Panie czy nie Panie ale z DSG przemieszczają się szybciejMatthewG pisze:Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Ja kwiecień 2010MatthewG pisze:Tajemnica Nie wiem, sprawdzę jutro i napisze, ale coś około czerwca.
Marzenie...MatthewG pisze:Oglądnąłem nowe zdjęcia i muszę przyznać, że twoje felgi coraz bardziej mi się podobają. Mają taki typowy rejserki wygląd Rozwiń skrót myślowy jeździ jak marzenie?
Hamowanie odbywa się bez udziału ABS-u, jak jest sucho. Nie jestem w stanie na suchym asfalcie zerwać przyczepności opon w jeździe na wprost.
Bardzo ostra reakcja na kierownicę, czuje się twarde barki opony.
W niedzielę upalam gumy w Ułężu, zobaczę jak chodzą pod mocniejszymi pociągnięciami bokiem.
Możliwe, ale jak nie chcesz mieć śladów kamieni to nie wyjeżdżaj z garażu Za parę tygodni może polakieruję klapę silnika, bo mam już nieźle ściachaną kamieniami. Albo okleję... Tutaj mają fajne zabawki do oklejania: http://www.hydrografika.pl/hydrografika.html" onclick="window.open(this.href);return false;vrs pisze:@Złoś
Tak sobie oglądam te fotki, czy te opony nie będą Ci wyrzucały kamieni i piachu na błotnik / drzwi?
Może takie?
albo
Prędzej żone w jasyr i dzieci do kamieniołomów niż CHLAPACZE na eRkę...MatthewG pisze: Zastanawiałem się nawet czy na zimę nie założyć tych chlapaczy
Co 10.000 km robię przegląd - pełny, z wymianą filtrów oleju i powietrza.MatthewG pisze:Ja swojemu zafundowałem zmianę oleju i filtra oleju po 3500km, tak profilaktycznie.
Ostatnio zmieniony pt kwie 01, 2011 22:48 przez zlos, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
p.s. A jak komuś nie leży moje DSG i ma uwagi do płci złosiowej, to zapraszam na spota na C. Małe penisów porównanko wyjaśni niedomówienia
Wrrrrzlos pisze:Ja kwiecień 2010
Tego bardzo jestem ciekawzlos pisze:W niedzielę upalam gumy w Ułężu, zobaczę jak chodzą pod mocniejszymi pociągnięciami bokiem.
Tak, zrób sobie z maski blachę ryflowaną To będzie kolejny krok w kierunku Tank Style'uzlos pisze:Albo okleję... Tutaj mają fajne zabawki do oklejania: http://www.hydrografika.pl/hydrografika.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja też zamierzam tak zrobić w przyszłym tygodniu, dla mojego samochodu wszystko co najlepszezlos pisze:Co 10.000 km robię przegląd - pełny, z wymianą filtrów oleju i powietrza.
Spójrz jak wieści szybko się rozchodząlink Jesteś sławny!
No przecie wiemy że jest szybsze i w ogóle... , ale manual to manualzlos pisze:p.s. A jak komuś nie leży moje DSG i ma uwagi do płci złosiowej, to zapraszam na spota na C. Małe penisów porównanko wyjaśni niedomówienia
Myślałem że C to nie twoje klimaty...
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
zlos, będziesz w niedziele na C ?
www.proturbo.com.pl
Raczej nie. W niedzielę jestem w Ułężu na kjs-ie.daniel1d pisze:zlos, będziesz w niedziele na C ?
Bo nie mojevrs pisze:Myślałem że C to nie twoje klimaty...
Nakręcisz jakieś onboard'y? Wczoraj przypadkowo odkryłem genialną modyfikację, opiszę ją później
Nie kręciłem, bo byłem wku.wiony na maksa.
Organizacja niestety najgorsza. Dopiero jak zobaczy się taką, to docenia się Wróbla i spółkę.
Szczególnie wielkie minusy za:
- FATALNE ustawienie trasy, które promowało garowanie a nie technikę jazdy
- brak instruktorów (ja z kolegą uczyliśmy jeździć innych, a pojechałem tak się UCZYĆ - bo sam wiem niewiele)
- trasa za długa, wiele aut miało problemy z chłodzeniem
- organizator nie miał pachołkowego z prawdziwego zdarzenia, trasa ustawiona nielogicznie (wiele osób się gubiło).
Odnośnie gumek Federal, to jest bardzo dobrze. Po rozgrzaniu trzymają dłużej niż Toyo R888. Dobra reakcja na kierownicę. Bardzo długi zapas, dużo informacji z drogi zanim stracą całkowicie trakcję. Pomimo 4-5 przejazdów na pełnym ogniu zachowały się w super stanie. Wkoło strzelały Toyo i Yoko Advany, a moje... lekko wyżłobione.
Najlepszy punkt wyjazdu - test gumek.
To tyle.
MatthewG, czekam na opis moda
Organizacja niestety najgorsza. Dopiero jak zobaczy się taką, to docenia się Wróbla i spółkę.
Szczególnie wielkie minusy za:
- FATALNE ustawienie trasy, które promowało garowanie a nie technikę jazdy
- brak instruktorów (ja z kolegą uczyliśmy jeździć innych, a pojechałem tak się UCZYĆ - bo sam wiem niewiele)
- trasa za długa, wiele aut miało problemy z chłodzeniem
- organizator nie miał pachołkowego z prawdziwego zdarzenia, trasa ustawiona nielogicznie (wiele osób się gubiło).
Odnośnie gumek Federal, to jest bardzo dobrze. Po rozgrzaniu trzymają dłużej niż Toyo R888. Dobra reakcja na kierownicę. Bardzo długi zapas, dużo informacji z drogi zanim stracą całkowicie trakcję. Pomimo 4-5 przejazdów na pełnym ogniu zachowały się w super stanie. Wkoło strzelały Toyo i Yoko Advany, a moje... lekko wyżłobione.
Najlepszy punkt wyjazdu - test gumek.
To tyle.
MatthewG, czekam na opis moda
No to fatalnie, miałem się tam niedługo wybrać bo znajomy mnie bardzo namawiał ale widzę że nie ma co się nastawiać na "Bóg wie co". Dałoby się tam polatać na seryjnych oponach? Jak oceniasz?zlos pisze: Organizacja niestety najgorsza. Dopiero jak zobaczy się taką, to docenia się Wróbla i spółkę.
A z ciekawostek dodam że zaglądałem dziś pod maskę jaki tam siedzi u mnie IC i moim zdaniem mam ten z plastikowymi bokami. Tak że zapowiedzi Rybaka że od drugiej połowy 2010 wsadzają cały metalowy IC niestety się nie sprawdziły w moim przypadku...
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil