MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jest już odtwarzacz DVD firmy AUDIOMEDIA:
Pojawił się natomiast problem, gdzie go założyc, bo choc jest wielkości zwykłego radia to nie ma na niego miejsca w schowku. Wieczorem sprobuje cos wymyslec.
---
Nie moge znaleźć namiarów na gościa od ramek aluminiowych o ktore pytałeś QCHARZ, ale jak tylko mi sie uda go dorwac to podesle Ci info na PW
---
Zabawa z multimediami zakonczona - efekt na zdjeciach ponizej. Jak sie okazalo w trakcie odtwarzacz jest renomowanej firmy, czego nawet nie przypuszczalem, bo marka byla do tej pory przeze mnie nieznana.
AudioMedia to marka, której założycielem jest Clarion Włochy. W początkowym okresie miała być uzupełnieniem oferty marki Clarion ale z czasem stała się solidną podstawą oferując całą gamę produktów w bardzo atrakcyjnych cenach czyli segmencie rynku nie konkurującym z produktami Clariona.
Clarion? Hhmm... brzmi ciekawie DVD i całość spisuje sie rewelacyjnie. Najlepsza jazda jest w nocy
Tak to wszystko wyglada (DVD w efekcie weszło do schowka, tylko musiałem w nim wyciąć dużą dziurę, aby radio weszło na głębokość):
Jak się podoba?
EDIT:
Po dłuższej, wakacyjnej nieobecnosci witam ponownie
Wyjazd do Chorwacji w 100% udany... no może w 90% bo był mały ZONK... przed samym przekroczeniem granicy w Chyżnem... cały bok przerysowany od strony kierowcy, ale na szczescie to nie z mojej winy.
Uszkodzone: przedni zderzak i listwa zderzaka, przedni błotnik, drzwi od strony kierowcy, drzwi tylne, tylna ćwiartka i tylny zderzak.
Takze przez całe 2 tygodnie musialem sie rozkoszowac w Chorwacji tym jakże "pieknym" widokiem przerysowanego auta.
No i za każdym razem musialem ustawiac autko do zdjec tą dobrą stroną.
Autko juz umowione w lakierni na jutro: bedzie go reanimował najlepszy warsztat w okolicy Trojak Auto w Czańcu k/Bielska-Białej
No i przy okazji beda srebrne listwy i klamki
I tutaj już parę innych fotek z wyjazdu... Chorwacja to piekny kraj do zdjec:
Pojawił się natomiast problem, gdzie go założyc, bo choc jest wielkości zwykłego radia to nie ma na niego miejsca w schowku. Wieczorem sprobuje cos wymyslec.
---
Nie moge znaleźć namiarów na gościa od ramek aluminiowych o ktore pytałeś QCHARZ, ale jak tylko mi sie uda go dorwac to podesle Ci info na PW
---
Zabawa z multimediami zakonczona - efekt na zdjeciach ponizej. Jak sie okazalo w trakcie odtwarzacz jest renomowanej firmy, czego nawet nie przypuszczalem, bo marka byla do tej pory przeze mnie nieznana.
AudioMedia to marka, której założycielem jest Clarion Włochy. W początkowym okresie miała być uzupełnieniem oferty marki Clarion ale z czasem stała się solidną podstawą oferując całą gamę produktów w bardzo atrakcyjnych cenach czyli segmencie rynku nie konkurującym z produktami Clariona.
Clarion? Hhmm... brzmi ciekawie DVD i całość spisuje sie rewelacyjnie. Najlepsza jazda jest w nocy
Tak to wszystko wyglada (DVD w efekcie weszło do schowka, tylko musiałem w nim wyciąć dużą dziurę, aby radio weszło na głębokość):
Jak się podoba?
EDIT:
Po dłuższej, wakacyjnej nieobecnosci witam ponownie
Wyjazd do Chorwacji w 100% udany... no może w 90% bo był mały ZONK... przed samym przekroczeniem granicy w Chyżnem... cały bok przerysowany od strony kierowcy, ale na szczescie to nie z mojej winy.
Uszkodzone: przedni zderzak i listwa zderzaka, przedni błotnik, drzwi od strony kierowcy, drzwi tylne, tylna ćwiartka i tylny zderzak.
Takze przez całe 2 tygodnie musialem sie rozkoszowac w Chorwacji tym jakże "pieknym" widokiem przerysowanego auta.
No i za każdym razem musialem ustawiac autko do zdjec tą dobrą stroną.
Autko juz umowione w lakierni na jutro: bedzie go reanimował najlepszy warsztat w okolicy Trojak Auto w Czańcu k/Bielska-Białej
No i przy okazji beda srebrne listwy i klamki
I tutaj już parę innych fotek z wyjazdu... Chorwacja to piekny kraj do zdjec:
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Autko stoi w jednym z najlepszych serwisów na Śląsku - TROJAK Auto... robią tam takie fury ze ho... Jaguary, Mercedesy... ładnie robią. Z ubezpieczalni przyznali mi:
1. ZDERZAK PRZÓD GRUNTOW: wymiana + lakierowanie
2. LISTWA OCHRONNA ZDERZAKA PRZÓD: wymiana
3. BŁOTNIK LEWY: wymiana + lakierowanie
4. DRZWI PRZÓD LEWE: wymiana + lakierowanie
5. KLAMKA DRZWI PRZEDNICH LEWA: wymiana
6. LISTWA DRZWI PRZEDNICH LEWA: wymiana
7. KLAMKA ZEWN DRZWI TYLNYCH LEWA: wymiana
8. LISTWA DRZWI TYŁ LEWA: wymiana
9. ZDERZAK TYŁ GRUNTOWANY: wymiana + lakierowanie
10. LISTWA OZDOBNA ZDERZAKA TYŁ: wymiana
11. ŚCIANA BOCZNA LEWA:wymiana + lakierowanie
12. KPL KLEJU SZYBY: wymiana
13. DRZWI TYLNE LEWE: naprawa (12 ROBOCZOGODZIN) + lakierowanie
14. NADKOLE ZEWN LEWE - naprawa częściowa (10 ROBOCZOGODZIN) + lakierowanie wierzchnie
15. LUSTERKO ZEWNĘTRZNE LEWE - lakierowanie wierzchnie
Czesci nowe z ASO
1. ZDERZAK PRZÓD GRUNTOW: wymiana + lakierowanie
2. LISTWA OCHRONNA ZDERZAKA PRZÓD: wymiana
3. BŁOTNIK LEWY: wymiana + lakierowanie
4. DRZWI PRZÓD LEWE: wymiana + lakierowanie
5. KLAMKA DRZWI PRZEDNICH LEWA: wymiana
6. LISTWA DRZWI PRZEDNICH LEWA: wymiana
7. KLAMKA ZEWN DRZWI TYLNYCH LEWA: wymiana
8. LISTWA DRZWI TYŁ LEWA: wymiana
9. ZDERZAK TYŁ GRUNTOWANY: wymiana + lakierowanie
10. LISTWA OZDOBNA ZDERZAKA TYŁ: wymiana
11. ŚCIANA BOCZNA LEWA:wymiana + lakierowanie
12. KPL KLEJU SZYBY: wymiana
13. DRZWI TYLNE LEWE: naprawa (12 ROBOCZOGODZIN) + lakierowanie
14. NADKOLE ZEWN LEWE - naprawa częściowa (10 ROBOCZOGODZIN) + lakierowanie wierzchnie
15. LUSTERKO ZEWNĘTRZNE LEWE - lakierowanie wierzchnie
Czesci nowe z ASO
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zobaczymy dopiero jak odbiorę samochód Wiem juz na pewno ze listwy muszą zostać czarne, bo chwilowo nie mialem pieniedzy na polakierowanie ich.
Beda tylko srebrne klamki.
Kase odlozylem na wtryski 216 od Cowboya teraz zbieram jeszcze na program
Beda tylko srebrne klamki.
Kase odlozylem na wtryski 216 od Cowboya teraz zbieram jeszcze na program
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Sam fakt nowych listew ozdobnych zderzaków, drzwi... nowy lakier - to i tak wpłynie na odmłodzenie i efekt wizualny Variata
Głupio mi bez niego, tłukę sie teraz Meganką II 1.5 dCi 105 km... ale to nie VW, jakoś mi tak ciasno w niej... przyzwyczailem sie juz do Golfa
i navi mi nieraz brakuje
Głupio mi bez niego, tłukę sie teraz Meganką II 1.5 dCi 105 km... ale to nie VW, jakoś mi tak ciasno w niej... przyzwyczailem sie juz do Golfa
i navi mi nieraz brakuje
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To_mas, ja nie place nic tylko ubezpieczalnia i robie wszystko bezgotowkowo, na nowych elementach - warsztat wystawia fakture i ubezpieczalnia za nią płaci
Same drzwi przednie kosztowały 2245 zł w serwisie szkoda całkowita nie wystąpiła, wiec chyba opłaca jednak się im zapłacić za tą fakturę
miqs, za komplet listew na aucie i klamki 850 zł z materiałem + dopłata do listew gruntowanych (przygotowanych fabrycznie pod lakier...) - z czarnymi nie chce im sie bawic... chcą juz gotowe w podkładzie, tak jak wychodzą z ASO.
Ja nie mam ponad 1000 zl na taką pierdołę. Będzie tak jak w Passatach - klamki pod kolor auta (50 zł/malowanie szt.)
Dodatkowo poprosiłem o oklejenie za dopłatą słupków i też beda! jak wyjedzie auto w czwartek z serwisu to wrzuce foto
Same drzwi przednie kosztowały 2245 zł w serwisie szkoda całkowita nie wystąpiła, wiec chyba opłaca jednak się im zapłacić za tą fakturę
miqs, za komplet listew na aucie i klamki 850 zł z materiałem + dopłata do listew gruntowanych (przygotowanych fabrycznie pod lakier...) - z czarnymi nie chce im sie bawic... chcą juz gotowe w podkładzie, tak jak wychodzą z ASO.
Ja nie mam ponad 1000 zl na taką pierdołę. Będzie tak jak w Passatach - klamki pod kolor auta (50 zł/malowanie szt.)
Dodatkowo poprosiłem o oklejenie za dopłatą słupków i też beda! jak wyjedzie auto w czwartek z serwisu to wrzuce foto
Ostatnio zmieniony sob sie 08, 2009 08:31 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dzieki bardzo... po odebraniu autka z lakierni jest jeszcze pare rzeczy do zrobienia a pozniej zaczynamy pakowanie nowych wtrysków 216 i programu
A tu maly VT po tym jak autko wyjdzie z lakierni
Czarne slupki i srebrne klamki
A tu maly VT po tym jak autko wyjdzie z lakierni
Czarne slupki i srebrne klamki
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Czy nie uważasz, że o wiele młodziej wygląda? Jak będą listwy to już zupełnie
Uważam, że przy takiej szkodzie lepiej było brać kasę. Drzwi i resztę elementów kupujesz na szrocie, ewentualnie ci pomalują jeszcze raz i masz sporo kasy do przodu, bo zawsze jest nadwyżka, czasami naprawdę spora( kiedyś mama skasowała w Peugeocie drzwi, ot cofała z otwartymi. Szkoda na 1600 zł wyceniona, zapłaciła 500 u mechanika, wyglądało jak nówka nie śmigane...)
Szlifować listew im się nie chcedopłata do listew gruntowanych (przygotowanych fabrycznie pod lakier...) - z czarnymi nie chce im sie bawic... chcą juz gotowe w podkładzie
Uważam, że przy takiej szkodzie lepiej było brać kasę. Drzwi i resztę elementów kupujesz na szrocie, ewentualnie ci pomalują jeszcze raz i masz sporo kasy do przodu, bo zawsze jest nadwyżka, czasami naprawdę spora( kiedyś mama skasowała w Peugeocie drzwi, ot cofała z otwartymi. Szkoda na 1600 zł wyceniona, zapłaciła 500 u mechanika, wyglądało jak nówka nie śmigane...)
Ostatnio zmieniony sob sie 08, 2009 22:46 przez miqs, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja po prostu zażyczyłem sobie nowe elementy z ASO, bo wiem jak jest przy sprzedazy auta. Pozniej mi ktos powie ze nie wiadomo jakie dachowanie było tym autemmiqs pisze:Czy nie uważasz, że o wiele młodziej wygląda? Jak będą listwy to już zupełnieSzlifować listew im się nie chcedopłata do listew gruntowanych (przygotowanych fabrycznie pod lakier...) - z czarnymi nie chce im sie bawic... chcą juz gotowe w podkładzie
A tak to mam pełną dokumentacje fotograficzną po kolizji, podczas naprawy w serwisie i nie omieszkam nie pokazać jej przy sprzedaży.
Serwis mam zaufany... robili nam już wiele samochodów. Teraz stoi u nich nasze Audi A3 2.0 TDI Quattro - procz nowego lakieru czarnego przerabiają środek na S3 (całe wnętrze kupione od S3 w Niemczech z rozbitka). Wcześniej robili Golfa V 2.0 TDI 4-motion mojego kuzyna (wystylizowany na R32 - oryginalne zderzaki, zmieniony wydech na R32 itp.)
Warsztat mogę w 100% polecić - nie są to partacze.
A za robotę słupków 225 zł
EDIT:
Odebrałem już samochód z lakierni po 3 tygodniach oczekiwania. Wyszło niemało, ale to i tak z OC sprawcy lakier położony pięknie.
A tutaj zdjęcia z prac blacharskich. Jak widać wszystkie elementy NOWE z ASO:
Oczywiście są srebrne klamki i czarne słupki... inny samochód Ocenicie?
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---