[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
oj koledzy jest taka strona vt się robi, szukam jej od jakiegoś czasu bo nie moge sobie przypomniec. mam nadzieje ze ktos przypomni. a co do auta to grubo z tematem autor idzie. pozdrawiam
Patrick L...
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Hehe Kamel, az tak dobrego painta nie mam . Patrick_L dobrze mowi, VT robione na stronce AutoModder.com
A LM-y tez fajna sprawa
EDIT:
Dzisaj nie wytrzymalem i pojechalem przlozyc oponki z 225/40 na 205/40. 4szt. takie i bedzie malyna
Dla porownania obok 225/40, ktore w najgorszym wypadku bedzie narazie na tyle.
A LM-y tez fajna sprawa
EDIT:
Dzisaj nie wytrzymalem i pojechalem przlozyc oponki z 225/40 na 205/40. 4szt. takie i bedzie malyna
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Weekendowa pogoda dopisala wiec trzeba bylo ja wykorzystac. Posprzatalem troche autko przed i tak gruntownym praniem, ktore czeka Golfika przy okazji wizyty u lakiernika.
Nie bylo okazji sie pochwalic, a tym czasem jakis czas temu przybylo:
- Nowo obszyta kierownica skora perforowana i gladka z tzw. "bicepsami" szyte niebieksa nicia,
- Nowo obszyta galka i mieszek do kompletu w ten sam desen (Gora perforowana, dol (lub jak kto woli przod) gladki i niebieska nic),
- Jakies tam granie, ktore trzeba jeszcze podlaczyc (Wzmacniacz Blaupunkt GTA 2 Special MK II i Skrzynia Blaupunkt GTb 1200 MK II).
Wszystko to narazie prezentuje sie tak:
Nie bylo okazji sie pochwalic, a tym czasem jakis czas temu przybylo:
- Nowo obszyta kierownica skora perforowana i gladka z tzw. "bicepsami" szyte niebieksa nicia,
- Nowo obszyta galka i mieszek do kompletu w ten sam desen (Gora perforowana, dol (lub jak kto woli przod) gladki i niebieska nic),
- Jakies tam granie, ktore trzeba jeszcze podlaczyc (Wzmacniacz Blaupunkt GTA 2 Special MK II i Skrzynia Blaupunkt GTb 1200 MK II).
Wszystko to narazie prezentuje sie tak:
sagano88, mam tą sama skrzynie tyle że ze wzmacniaczem Blaupunkta GTA 480 850W kiedy kupowałem basowke to było wiele niezbyt przychylnych opinii na jej temat ale jak sie już zdecydowałem i zainstalowałem sprzęt to właściwie wymiata A no i wzmacniacz proponuje przymocować do oparcia tym bardziej że posiadasz składane wiec spoko, ja mocowałem na specjalne rzepy generalnie zastosowanie mialy one do montaży CB ale i to tego się nadały nic nie lata nie spada a no i miejsca dużo w bagażniku
KUPIE PRAWE DUŻE LUSTERKO ELEKTRYKA NAJLEPIEJ LB7Z !!!
Mój srebrzak Mk4 :) viewtopic.php?f=89&t=391023
No, kierownica nawet fajnie wyszła. podoba mi się a powiedz mieszek sam robiłeś czy ten ktoś co kiere obszywal?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
frutis mozna powiedziec, ze mialem okazje slyszec sprzet w prawie tej samej konfiguracji (radyjko, skrzynia ta sama, tylko wzmacniacz inny) i w zupelnosci mnie to zadowalalo. Melomanem nie jestem, a chodzilo tylko o to zeby jakis tam basik byl ladniejszy odciazajac przy tym przednia serie
Co do mocowania wzmacniacza tak wlasnie planuje zrobic. Bedzie przykrecony do tylnego, lewego oparcia.
synec Dzieki!
Mieszek obszywal ten ktos za jedna robota razem z kierownica i galka.
Co do mocowania wzmacniacza tak wlasnie planuje zrobic. Bedzie przykrecony do tylnego, lewego oparcia.
synec Dzieki!
Mieszek obszywal ten ktos za jedna robota razem z kierownica i galka.
sagano88 205/40/18 musi byc na wszystkich 4 alu, bo jak z tylu dasz te balony to lipnie bedzie wygladac . Masz jakies dekle do tych alu czy bedzie tak jak na fotachsagano88 pisze:Dzisaj nie wytrzymalem i pojechalem przlozyc oponki z 225/40 na 205/40. 4szt. takie i bedzie malyna
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GoNzO !!!, chce na wszystkich 4-ech 205/40 i tak sobie poluje, zeby to dorwac w rozsadnej cenie, ale wiadomo, ze ciezko z nimi jest. W nagorszym wypadku troche przelatam na takim setupie.
Mam oczywiscie dekle jakie byly w komplecie. Tu VT jak ma byc, tyle ze musze zrobic nowe znaczki na wymiar bo wychodzi nietypowo 84mm. Albo skolowac skas ori od jakis Volkswagen-owskich felg.GoNzO !!! pisze:Masz jakies dekle do tych alu czy bedzie tak jak na fotach
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzisiaj odebrana listwa od Pana plastikarza Nareszcie wnece po tablicy powiedzialem Papa!
Przedwczoraj zawieziona, a praktycznie wczoraj byla juz do odbioru. Wszelkie watpliwosci co do tego, ze ciezko sie spawa tego typu plastik rozwiane. Okazalo sie, ze wrecz przeciwnie
Teraz poki co nie ma sensu tego zakladac, wiec jezdze tymczasowo bez. Pozostalo poczekac, az dotrze dokladka na tyl Jahre od Synca i autko idzie do lakiernika, wiec wszystko bedzie dokonczone i poprawione jak nalezy
Przedwczoraj zawieziona, a praktycznie wczoraj byla juz do odbioru. Wszelkie watpliwosci co do tego, ze ciezko sie spawa tego typu plastik rozwiane. Okazalo sie, ze wrecz przeciwnie
Teraz poki co nie ma sensu tego zakladac, wiec jezdze tymczasowo bez. Pozostalo poczekac, az dotrze dokladka na tyl Jahre od Synca i autko idzie do lakiernika, wiec wszystko bedzie dokonczone i poprawione jak nalezy
Siemka,sagano88 pisze:Przedwczoraj zawieziona, a praktycznie wczoraj byla juz do odbioru. Wszelkie watpliwosci co do tego, ze ciezko sie spawa tego typu plastik rozwiane. Okazalo sie, ze wrecz przeciwnie
Jaki koszt tej operacji?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
Całkiem zgrabnie mu to wyszłosagano88 pisze:Dzisiaj odebrana listwa od Pana plastikarza
A blacha gdzie pójdzie?
Strzelałbym, że jakieś 50-80złsynec pisze:Jaki koszt tej operacji?
Swego czasu jak się podpytywałem to koleś tyle mi powiedział za samo załatanie dziury..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Koszt 50zl. Ale chcial juz wziasc wiecej bo 70zl. tylko przypomnialem mu o tym, ze wczesniej byla umowa inna i juz przebolal.
Teraz i tak jeszcze lakiernik musi przeszlifowac dac specjalna strukture do plastiku i razem ze zderzaczkami itp. sie pomaluje.
Kamel blacha prawdopodobnie pojdzie na ramce montazowej w srodkowa kratke, tak zebym ewentualnie podmienial tylko 2-ga gola kratke, ktora bede mial na zapas.
Myslalem jeszcze naklejac gola blache rowno pod listwa na tasme dwustronna, ale to chyba nie jest ciekawy pomysl?
W wiekszosci i tak bede kombinowal jezdzic bez, a tylko na trasy wrzucac.
Teraz i tak jeszcze lakiernik musi przeszlifowac dac specjalna strukture do plastiku i razem ze zderzaczkami itp. sie pomaluje.
Kamel blacha prawdopodobnie pojdzie na ramce montazowej w srodkowa kratke, tak zebym ewentualnie podmienial tylko 2-ga gola kratke, ktora bede mial na zapas.
Myslalem jeszcze naklejac gola blache rowno pod listwa na tasme dwustronna, ale to chyba nie jest ciekawy pomysl?
W wiekszosci i tak bede kombinowal jezdzic bez, a tylko na trasy wrzucac.
Hehe Na trasy to się właśnie zdejmujesagano88 pisze:W wiekszosci i tak bede kombinowal jezdzic bez, a tylko na trasy wrzucac.
W zeszłym roku jak wracaliśmy z żonką znad morza to na trasie Gdańsk - Warszawa widzieliśmy kilkudziesięciu klientów bez przednich blach i z zasłoniętą nalepką na szybie
A przypadkiem truckman nie miał właśnie tak mocowanej?sagano88 pisze:Myslalem jeszcze naklejac gola blache rowno pod listwa na tasme dwustronna, ale to chyba nie jest ciekawy pomysl?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .