![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
konkrety paniePOOREK pisze:Merffik, simon180, 2 miesiące cierpliwości![]()
zmieniłem zdanie, serii nie będzie
sezon się zbliża - to jest niezbity konkretBroda6666 pisze:konkrety paniePOOREK pisze:Merffik, simon180, 2 miesiące cierpliwości![]()
zmieniłem zdanie, serii nie będzie
pod tym się raczej nie podpiszęJakPodglosnisz pisze:Według mnie najlepsza trójka na forumMasz u mnie szacunek kolego. Jednym słowem- piękny.
a to jest cos takiego??POOREK pisze:pod tym się raczej nie podpiszęnie można wyłonić najlepszej, a jestem zdania że nie ma mnie nawet w pierwszej 10 czy 20
w każdym razie dzięki kolego
dzięki, dziękiJakPodglosnisz pisze:Napisałem, że według mnie. To jest moje prywatne zdanie i kwestia gustu
Nie ma niczego takiego. Po prostu w domyśle wysnułem, że gdyby był taki ranking to odpadłbym w przedbiegach nawet dalej niż do pierwszej 20, kto wie czy nie 50. Ludzie mają tak dopracowane auta że ja czy Ty możemy jedynie pomarzyć o czymś takim.Broda6666 pisze:a to jest cos takiego??POOREK pisze:pod tym się raczej nie podpiszęnie można wyłonić najlepszej, a jestem zdania że nie ma mnie nawet w pierwszej 10 czy 20
w każdym razie dzięki kolego
ja to sie wogole nie lapie ze swoim parchem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości