zbiornik fajna rzecz, tez nie lubie jak mi koncowki butelek z płynem walaja sie po bagażniku i garazu...POOREK pisze:a zbiornik taki z tego co mi wiadomo jest lekko chodliwym tematem mniejsza z tym...
a dlaczego jest szkodliwy?....
Moderator: G0 Karcio
zbiornik fajna rzecz, tez nie lubie jak mi koncowki butelek z płynem walaja sie po bagażniku i garazu...POOREK pisze:a zbiornik taki z tego co mi wiadomo jest lekko chodliwym tematem mniejsza z tym...
zajebiaszczy fancik ;P a moze ujawnisz cos wiecej ?POOREK pisze:7L to jest jednak trochę psikania, a zbiornik taki z tego co mi wiadomo jest lekko chodliwym tematem mniejsza z tym...
co tu więcej ujawniać jak samochód w serii pomyka ale zdjęcie w podpis kozackie wygrzebałeś... na 3 stronie chyba je mam obiecuję że w sezonie musimy zaliczyć jakieś wspólne "bardziej aktualne" fotybarylql pisze:zajebiaszczy fancik ;P a moze ujawnisz cos wiecej ?POOREK pisze:7L to jest jednak trochę psikania, a zbiornik taki z tego co mi wiadomo jest lekko chodliwym tematem mniejsza z tym...
nie ma nawet drugiej pompki więc spokojnie zbiornik jest 'rozwojowy' i rozumiem wasze zdenerwowanie zbiornik zamotnowany i aż miło przelewało się całą pojemność poprzedniego, pół bańki płynu i jeszcze sporo miejsca zostało nic innego poza tym ze zbiornikiem nie kombinowałemBaran. pisze:A to już zamontowany został z tą 2 pompka i poprowadzone na lampy, czy ja o czym nie wiem ?
no byłem dzisiaj tak się składa więc mogłem to być ja szczerze, to dziwię się że golf został poznany bo tak jak pisałem wyżej w serii pomyka ciekawe gdzie mnie widziałeś że przykuł twoją uwagę w jakimś korku pewnie i z nudów głowa się odwróciłaDamiano01459 pisze:Golfik jest naprawdę piękny, widziałem Cię dziś w Radomiu i muszę powiedzieć, że na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach
jak większość, tak i ja czekam aż śniegi zejdą nowe fanty? o tym na wiosnę....Damiano01459 pisze:Oby zima szybko odeszła bo wtedy jeszcze lepiej się będzie prezentował, myślę, że masz jakieś nowe fanty na lato .
POOREK pisze:ciekawe gdzie mnie widziałeś że przykuł twoją uwagę
czyli coś będzie i to pewnie nie byle co .POOREK pisze:nowe fanty? o tym na wiosnę....
coś mi się chyba kojarzy nie jechałeś sam jak dobrze łapię chyba mijając Cię pomyślałem... "o... mój też kiedyś taki był!", a później: "eee nie... niebieski "Damiano01459 pisze:jechałeś chyba do domu, ja jechałem w stronę M1, koło stacji (LPG chyba, co tir się łamał), mijaliśmy się i z daleka już poznałem, że to Twój, widać było, że seria, ale spojrzałem w lusterka, lampy tylne red - white i było wiadomo ,
się poskłada - się oceni miazgi nie będzieDamiano01459 pisze:czyli coś będzie i to pewnie nie byle co .POOREK pisze:nowe fanty? o tym na wiosnę....
Zobaczymy hehePOOREK pisze:
się poskłada - się oceni miazgi nie będzie
dobrze kojarzysz, sam nie leciałem ,POOREK pisze:nie jechałeś sam jak dobrze łapię
ja patrząc na Twojego pomyślałem sobie " mój kiedyś taki będzie" .POOREK pisze:pomyślałem... "o... mój też kiedyś taki był!",
POOREK pisze:się poskłada - się oceni miazgi nie będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości