[golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 20VT
Moderator: G0 Karcio
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no jasne ze sie zastanawiałem.. ale za duza rzeźba... dlatego kolejnym autem bedzie mk4 R32 lub Audi S3 8p
A co rozważasz zmianę auta? Czy po prostu 1 to mało i potrzeba jest na więcej.
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie po prostu postanowiłem ze jelsi bedzie następne auto to bedzie to mk4 r32 lub S3 8P nic innego sensownego nie ma jak dla mnie... sa oczywiscie S4 czy rs4 ale za mało tam miejsca dla mnie
To większy chyba będzie RS6, mówisz ze jakby co S3 ale ty masz prawie S3 tylko w innej budzie i tez planuje wlozyc ten silnik do swojego ale u mnie to będą dużo większe wydatki bo cale praktycznie zawieszenie z przodu będę musiał zmienić w końcu 1.6 to nie jest mocna.
noo stary pięknie idzie! tylko pozazdrościć
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
Re: [golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 2
Kev prosze cie na takiego wielkoluda jak ty to wszedzie bedzie mało miejsca ;pKevin_mkII pisze: sa oczywiscie S4 czy rs4 ale za mało tam miejsca dla mnie
ale w mk3 sie miescisz wiec nie mow juz ze w s4 albo rs4 by było mało miejsca
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
powaga sivwy... siedzialem w a4 i tam przez ten tunel srodkowy mialem malo miejsca na nogi
Oj bo ty sie taki Wielki Narodziles to kup sobie Pheatona
Nord-vag.pl
A jednak na sprzedasz.
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=1" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://images50.fotosik.pl/293/cc69e53bfbd32c0d.jpg[/img]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=281973[/url]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=281973[/url]
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
co tu duzo mowic..piekne auto..widzialem na zywo..rewleacja
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 2
to ze jest na SPRZEDAŻ (i nie pisze sie to wcale przez "SZ") nie znaczy ze ktos to kupi... jak stoi przez zime bezczynnie to neich chociaz postoi na mobile.deBlin695 pisze:A jednak na sprzedasz.
Blin695,
jest pewna zasada
wszystko jest na sprzedaż kwestia tylko odpowiedniej ceny
jest pewna zasada
wszystko jest na sprzedaż kwestia tylko odpowiedniej ceny
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No i juz ostatni update w tym roku... co prawda tuningów brak... jedynie w sumie naprawa a zaczelo sie od tego ze chcialem przepolerowac Meguiarsem NXT do aluminium swoje koła... no i je przeleciałem na szybko co by nie straciły blasku
no i ostatnio podczas co2 tgodniowego rozruchu trójka wyłączyla sie z braku prądu, juz od pewnego czau wydawalo mi sie zecos nie tak jest z ładowaniem i zima zrobiła swoje. Musze przyznac ze akumulator Optima dlugo trzymał na szczescie mozna go rozladowac do 0 i naladowac i nic mu nie bedzie. Jutro altek leci do regeneracji, dzieki bogu to Bosch i mozna go zregenerowac bez problemowo, wydaje mi sie ze padł regulator napiecia ale to sprawdza na warsztacie.
sprawca całego zamieszania... nawet ku mojemy zaskoczeniu nie było ciezko go wyjąć, ale prawda taka ze wszystko wczesnie bylo rozkrecane i przygotowywane i tego byly teraz efekty.
w sumie pierwsza awaria od 2 lat, a tez w sumie alternator wymieniany mial jedynie sprzęgiełko jednokierunkowe alternatora. Teraz juz wymienimy wszystko co wymaga wymiany w nim.
a tu kilka fot auta zimującego w garażu
sie zgarbićmusiałem bo ta brama wjazdowa za nisko
no i ostatnio podczas co2 tgodniowego rozruchu trójka wyłączyla sie z braku prądu, juz od pewnego czau wydawalo mi sie zecos nie tak jest z ładowaniem i zima zrobiła swoje. Musze przyznac ze akumulator Optima dlugo trzymał na szczescie mozna go rozladowac do 0 i naladowac i nic mu nie bedzie. Jutro altek leci do regeneracji, dzieki bogu to Bosch i mozna go zregenerowac bez problemowo, wydaje mi sie ze padł regulator napiecia ale to sprawdza na warsztacie.
sprawca całego zamieszania... nawet ku mojemy zaskoczeniu nie było ciezko go wyjąć, ale prawda taka ze wszystko wczesnie bylo rozkrecane i przygotowywane i tego byly teraz efekty.
w sumie pierwsza awaria od 2 lat, a tez w sumie alternator wymieniany mial jedynie sprzęgiełko jednokierunkowe alternatora. Teraz juz wymienimy wszystko co wymaga wymiany w nim.
a tu kilka fot auta zimującego w garażu
sie zgarbićmusiałem bo ta brama wjazdowa za nisko
piękna maszyna
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;