Moderator: G0 Karcio
Już niePELE pisze:pavo71, elektronicznie jest o wiele szybsze niż na podciśnieniach
pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowałodawaj link
Dobrze wiedzieć......evolution pisze:pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowałodawaj link
elektronika w zmianach pozycji jest wolniejsza od podcisnienia przez to turbo bylo stabilniejsze w korektach cisnienia- mniejsze wachania cisnienia
na podcisnieniu mozna uzyskac juz to samo - elektronika w zwiazku z tym nie jest juz tak atrakcyjna biorac pod uwage awaryjnosc przekladni
WATPIE BY JAKIKOLWIEK INNY POLSKI TUNER zrobil edc15 na elektronicznym sterowniku VNT przez okres kilku najblizszych lat.
widocznie popełnili "harakiri" bo co najmniej 2 auta znam na elektronice i sobie radzą, rzekłbym nawet bardzoevolution pisze:pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowałodawaj link
elektronika w zmianach pozycji jest wolniejsza od podcisnienia przez to turbo bylo stabilniejsze w korektach cisnienia- mniejsze wachania cisnienia
na podcisnieniu mozna uzyskac juz to samo - elektronika w zwiazku z tym nie jest juz tak atrakcyjna biorac pod uwage awaryjnosc przekladni
WATPIE BY JAKIKOLWIEK INNY POLSKI TUNER zrobil edc15 na elektronicznym sterowniku VNT przez okres kilku najblizszych lat.
na edc15p??? to ze jezdza na elektronice to wiem ale nie w edc15pHanys_997 pisze:widocznie popełnili "harakiri" bo co najmniej 2 auta znam na elektronice i sobie radzą, rzekłbym nawet bardzoevolution pisze:pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowałodawaj link
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości