Kiedy???? Mnie nie bylo na bagiczu,jakos nie chcialo mi sie jechac,kamil corza byl,a ja w mielnie siedzialem z Ania u znajomych Juz nieduzo zostalo,lecisz ze mnai kamilem do niemiec?pczerniej pisze:Jak tam na Bagiczu było ? Nic nie dałeś znać że jedziecie
MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Ostatnio zmieniony pn sie 20, 2007 10:11 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
chciałbym ale nie dam rady siedzę sam na firmie bo ojciec na wczasy pojechał i wraca dopiero w niedziele , a i w sumie nie mam za bardzo funduszy bo zakupiłem nowy silniczek i jadę we wtorek po odbiór także wiesz wypłata poszłaaa
Hehe coś mi sie pokićkało te niemcy sa za 2 tyg ? to pewnie że jade
Ostatnio zmieniony pn sie 20, 2007 11:14 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Niemcy nie w ten weekend tylko nastepny Wiec lecisz z nami,miejsce zarezerwowane mam dla ciebie,jaki silniczek kupiles przyznaj siepczerniej pisze:chciałbym ale nie dam rady siedzę sam na firmie bo ojciec na wczasy pojechał i wraca dopiero w niedziele , a i w sumie nie mam za bardzo funduszy bo zakupiłem nowy silniczek i jadę we wtorek po odbiór także wiesz wypłata poszłaaa
NORD-VAG.PL
Wy sie tutaj nie sprzeczajcie bo ja wam i tak pokaze po ziemie i was objadekamiloooo pisze:czym ty chcesz sie ze mna ustawiac...??pczerniej pisze:silniczek hehehe no powiem ze z kamilem będę mógł sie ustawić
6 litrowy silnik z kamaza kupiles czy co....
Ostatnio zmieniony pn sie 20, 2007 16:54 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
starym sztruclem nas objedziesz hahahahahkkkubek pisze:Wy sie tutaj nie sprzeczajcie bo ja wam i tak pokaze po ziemie i was objadekamiloooo pisze:czym ty chcesz sie ze mna ustawiac...??pczerniej pisze:silniczek hehehe no powiem ze z kamilem będę mógł sie ustawić
6 litrowy silnik z kamaza kupiles czy co....