MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Jak sa zolte lampy to wychodzi zolte swiatlo Poszukamy lepszej scenerii w tym naszym zapyzialem koszalinie to beda ladniejsze foty Aha a w jendej masz swiatlo z bialej lampy hyhykamiloooo pisze:to ja powiem inaczej niz wszyscy....
srednie te foty w porownaniu z tymi ktore byly wczesniej, poza tym nie przemawia do mnie sceneria z zoltym swiatlem
dwie osttanie fotki calkiem niezle
Ostatnio zmieniony śr sie 22, 2007 14:24 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Niezle fotki, tylko troche skopany balans bieli
Dlaczego takie male duze fotki dajesz?
Ostatnio zmieniony śr sie 22, 2007 17:14 przez Goofi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pobaw sie z predefiniowanymi ustawieniami dostosowanymi do zrodla swiatla, czyli np. "dzien sloneczny", "dzien pochmurny", "swiatlo helogenowe" itp. ew. recznie ustaw korzystajac z czegos bialego w otoczeniu, chocby z kartki papierukkkubek pisze:Wlasnie tego jeszcze nie mam dobrze obcykanego jak ustawiac balans zeby bylo najlepiej Fotosik sam je tak zmniejsza,wgrywam 800x600Goofi pisze:Niezle fotki, tylko troche skopany balans bieli
Ja na fotosik wrzucam poza forum i wtedy jest mozliwosc wyboru czy sie chce skalowac i na jaki rozmiar...