miał? to w takim razie chyba Ty miałeś i masz rację skoro jest tak jak mówisz na 100%? Frykas, też masz MTS? na ile skręcony? jak się jeździ?Frykas pisze:mial racje !! mam gwint tej konstrukcji i im nizej sie go opuszcza tym jest bardziej miekko..
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Ostatnio zmieniony sob wrz 26, 2009 20:47 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja mam supersporta ale generalnie to sa takie same gwinty.. skrecony mialem prawie na maks wczesniej ale stabilizator mi na polosce lezal wiec podnioslem troszke.. jak dla mnie troche za miekki przod.. zastanawiam sie nad wyjeciem tych sprezynek mniejszych a zostawieniem tylko tej glownej sprezyny..
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
tak więc wczoraj został wyregulowane gewinde autko teraz jeździ tak:
nie ma źle jakoś usiadł już nie sterczy jak koza dzięki wielkie dla Frykas`a za cenne odpowiedzi na kilka prozaicznych pytań
wie ktoś ile wysokości do nadkola z przodu i z tyłu ma seryjny golf mk3?
jeszcze tylko koło..
nie ma źle jakoś usiadł już nie sterczy jak koza dzięki wielkie dla Frykas`a za cenne odpowiedzi na kilka prozaicznych pytań
wie ktoś ile wysokości do nadkola z przodu i z tyłu ma seryjny golf mk3?
jeszcze tylko koło..
Ostatnio zmieniony wt wrz 29, 2009 23:37 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
jak mierzylem swojego mk3 czarnego na serii to bylo 66cm i przod i tyl...POOREK pisze:wie ktoś ile wysokości do nadkola z przodu i z tyłu ma seryjny golf mk3?
czarnuch przyjemny, tylko te lampy z tylu ci do niczego nie pasuja :/
Ostatnio zmieniony śr wrz 30, 2009 10:06 przez Fredi88, łącznie zmieniany 1 raz.
- pankarol
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No i dobrze kolego zes go opuscil na ziemie.
MIec gwint i jezdzic na jeepie... nie przystoi.
Sam jezdze na TA i mam dosyc nisko a koomfortu bardzo duzo wiec chyba im nizej tym lepiej ?
Teraz tylko alu i juz bedzie b.ladnie.
Pzdr.
Sam jezdze na TA i mam dosyc nisko a koomfortu bardzo duzo wiec chyba im nizej tym lepiej ?
Teraz tylko alu i juz bedzie b.ladnie.
Pzdr.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no przez zimę żyję nadzieją że jakiś fundusz zbiorę i może się wreszcie uda jeździć na aluminiumDamiano_TM pisze:No panie dzieje sie;) teraz szukaj jakiegoś kółka na sezon i bedzie miodnie, bo tak na zime to sie juz chyba nie opłaca.. Pzdr
no to przód mam -70 a tył -60 jeśli mój stał tak samo niestety swojego na śmierć zapomniałem zmierzyć przed zmianą zawiasu a okazji raczej już nie będzie na pomiar wysokościowyFredi88 pisze:jak mierzylem swojego mk3 czarnego na serii to bylo 66cm i przod i tyl...
zależy kto co woli dla mnie jest ok ale myślałem nad takimi samymi ale diodami albo hella black magic, hella crazy colours lub hella red magic Fredi, mógłbyś coś kopsnąć, bo chyba za dużo masz tych gratów heee jokeFredi88 pisze:czarnuch przyjemny, tylko te lampy z tylu ci do niczego nie pasuja :/
uwierz że nie było czasu skręcić ale już jest jak być powinnopankarol pisze:No i dobrze kolego zes go opuscil na ziemie.
pankarol pisze:Sam jezdze na TA i mam dosyc nisko a koomfortu bardzo duzo wiec chyba im nizej tym lepiej ?
różnie mówią na MTSie mi się póki co dobrze jeździ, przed skręceniem był twardy jak skała, a teraz jest ok wypośrodkowane, że jest odpowiednio twardy na zakrętach, a drobne nierówności wyłapujeFredi88 pisze:ta technix jest w ogole miekki... dla mnie czasem az za miekki
powoli ze względu na $$$, ale to chyba jak u większości liczy się to że jest postęp dzięki za słowa otuchy Pany
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
ale diody tez nie beda pasowac... masz z przodu ori oswietlenie dymione, to i z tylu powinna byc konsekwencja. Obstawialbym na helle black magic mimo wszystko... sam mialem czarne mk3 i wygladalo to rewelacyjnie.POOREK pisze:zależy kto co woli dla mnie jest ok ale myślałem nad takimi samymi ale diodami
na glebe go ja mam teraz skrecony przod na -100 a jeszcze cos gwintu zostaloPOOREK pisze:no to przód mam -70 a tył -60
- Elwis84
- albo VW albo nic !!
- Kontakt:
gwint nie lubi opcji max. ja mam opuszczony z przodu jest jeszcze 3cm miejca w dół a z tyłu 5cm i powiem ci ze jest nawet konfottowo w porównamiu jak miałem nax skrencony w dół.POOREK pisze:samochodzik jest na maxa podniesiony
A golf ogólnie bardzo ładny tylko na tył rzeczywiscie jakieś ciemniejsze lampki bardziej by pasowały pozdro i powodzenia w modach
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Fredi, lepiej pokazałbyś co modzisz, a nie tylko takie przecieki bo cisza w temacie jak makiem zasiał nie ma ori hokeja na czarnuchu, więc bez szaleństwFredi88 pisze:na glebe go ja mam teraz skrecony przod na -100 a jeszcze cos gwintu zostalo
że nie lubi, teraz to już wiem a nad lampami to pomyślę, bo wasze sugestie uważam za rozsądne mi ogólnie podobają się lampy hella black, red i crazy więc coś się wybierze trudno mi się jedynie będzie odzwyczaić od clear'owych odbłyśników wstecznego, dlatego myślałem o diodach nie ma to jak dobry reflektor przy cofaniuElwis84 pisze:gwint nie lubi opcji max.
[..]
A golf ogólnie bardzo ładny tylko na tył rzeczywiscie jakieś ciemniejsze lampki bardziej by pasowały pozdro i powodzenia w modach
narazie będzie jak jest, jak pisałem, nie ma ori hokeja na wiosnę może będzie niżej ale zobaczymy!greq pisze:ah :p
gwitna krec nizej jeszcze troche schowaj ta opone lekko w nadkole bedzie dobrze :p juz ;]
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
przeciez co chwile robie aktualizacjePOOREK pisze:Fredi, lepiej pokazałbyś co modzisz, a nie tylko takie przecieki bo cisza w temacie jak makiem zasiał
to tez troche rozumiem bo ja co chwile swoim szuuuuuram i juz troche sfatygowany jest, ale ori wiec daje radePOOREK pisze:nie ma ori hokeja na czarnuchu, więc bez szaleństw
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
mały VT
dzisiaj nastał dzień przeglądu technicznego ku mojemu zdziwieniu było trochę problemów głównie z jazdą po ścieżce.. jakoś się przeczołgałem przegląd na wielki plus +++, koleś aż był zdziwiony w niektórych kwestiach że jest tak dobrze nic tylko lać 98 oktanów i jeździć
to tak żeby nie było że cisza
dzisiaj nastał dzień przeglądu technicznego ku mojemu zdziwieniu było trochę problemów głównie z jazdą po ścieżce.. jakoś się przeczołgałem przegląd na wielki plus +++, koleś aż był zdziwiony w niektórych kwestiach że jest tak dobrze nic tylko lać 98 oktanów i jeździć
to tak żeby nie było że cisza
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl