spoko maroko, wszystko już mam przemyślanecovacsxxx pisze:najbardziej jestem ciekaw jak zrobisz FMIC
fotki będą w moim topicu FAQ
a jak wyjdzie superancko to opatentuję FMIC na bazie IC od Sharana w mk3 z klimą
Moderator: G0 Karcio
właśnie podobno są dobre bo nie są zbyt twarde - ktoś pisał nawet że na seryjnych amorach są niewiele twardzsze od seryjnych...barteKKK03 pisze:No sprężynki widzę że "markowe" a nie tam jakieś nie wiadomo co
juz poprawiłembacco pisze:dwa razy dales ten sam link
zobaczymy...ja slyszalem ze H&R sa dosc twarde a Ty chyba tak srednio twardo chciales, ale pozyjemy zobaczymy jak sie bedzie to sprawiac:)
cofnij się do strony 3 - tam jest fotoporada jak zrobić czerwony pasek - na foto widać że jest rowekSeba51a pisze:mam pytania czy Twoje boczne listwy mają rowek na tą czerwoną naklejkę (możesz zrobić fotkę bym zobaczył jak to wygląda z bliska - dzięki
No tak widać rowek - tez ostatnio nakleiłem paski ale tylko na zderzaku ( zastanawiam sie czy z przodem nie zrobić tak jak Ty. A na listwach u mnie chyba się nie sprawdzi - jest chropowata to i pewnie z czasem odpadnie).cowboy pisze:cofnij się do strony 3 - tam jest fotoporada jak zrobić czerwony pasek - na foto widać że jest rowekSeba51a pisze:mam pytania czy Twoje boczne listwy mają rowek na tą czerwoną naklejkę (możesz zrobić fotkę bym zobaczył jak to wygląda z bliska - dzięki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=30
na pewno jest taki rowek w wersji GT - więc nie ma problemu z naklejeniem...
jak nie ma rowka to możesz też nakleić ja mam gładki przedni zderzak i nakleiłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości